Anca Serea și-a dat demisia de la Prima TV. Cu ce televiziune este în tratative

Data publicării:
Anca Serea, foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, foto Instagram

Anca Serea a anunțat că a demisionat de la Prima TV.

Anca Serea era prezentatoarea știrilor sportive, la Prima TV și urma să facă parte din proiectul „Super Nanny”, la același post. Vedeta a anunțat că și-a încheiat socotelile cu Prima Tv, din cauza programului încărcat. Mamă a 6 copii, Anca Serea spune că nu ăși permite să lipsească atît de mult de acasă. 

„La știrile sportive eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Mi s-a propus un proiect nou, dar acesta presupunea să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii. În prezent, nu mai lucrez la Prima TV”, a spus prezentatoarea, pentru Playtech. 


Vedeta ar fi în tratative cu postul PRO TV, potrivit Playtech. În trecut, aceasta a mai colaborat cu această televiziune, avînd o rubrică în cadrul emisiunii „La Măruță”. 

 

Anca Serea, TOTUL despre lupta cu anemia feriprivă: Foarte mulți ani de zile nu am mâncat

Anemia feriprivă afectează mai mult de un sfert din populația globului. Poate să apară la adulți, copii, la femeia gravidă sau la bolnavii cronici și se manifestă prin lipsa fierului din sânge. 

Anca Serea: Regimul și stilul meu de viață nu au fost întotdeauna cele mai sănătoase și cele mai corecte

Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie feriprivă, în urmă cu 20 de ani. 

Anca Serea și dr. Daniela Baltă, medic de familie, au acceptat să răspundă la câteva întrebări pentru Spectacola. 

SPECTACOLA: Care au fost primele simptome care te-au făcut să mergi la medic pentru investigatii?

Anca Serea: Practic povestea mea legată de anemie a început în urmă cu aproape 21-22 de ani. După cum foarte bine a menționat și a specificat doamna doctor, odată cu nașterea și sarcina primului copil, care în curând va face și el 20 de ani, peste câteva zile, David. Eu eram o mămică tânără, în anul doi de facultate. Bineînțeles că m am dus la diverse controale de rutină în perioada aceea și la primele analize medicul nostru mi-a  semnalat faptul că mă confrunt cu o anemie feriprivă. Țin minte că am luat... din teribilismul vârstei nu mi s a părut nimic grav. Ce-i drept nici manifestările nu erau atât de puternice. Am urmat un tratament pe toată perioada sarcinii dar apoi l-am întrerupt și asta a dus cu timpul la situația în care m-am aflat cu un an în urmă și mai degrabă despre asta aș povesti. Aș vrea să specific faptul că vina îmi aparține în totalitate. Am ajuns în această situație în care să fiu diagnosticată cu această anemie pentru că nu am urmat un tratament în mod consecvent și poate de multe ori nici una nici un tratament corect. Regimul și stilul meu de viață nu au fost întotdeauna cele mai sănătoase și cele mai corecte. Eu foarte mulți ani de zile nu am mâncat, am avut o alimentație selectivă și de origine mai multă vegetală m-am privat de-a lungul timpului de un program de somn sănătos și normal, am avut un ritm de viață și am în continuare susținut dar nu atât de sănătos... 

 

Spectacola: În ciuda diagnosticului, ai avut mai multe sarcini. Ai avut nevoie de măsuri speciale pe parcursul sarcinilor și în perioada când ai alăptat? Diagnosticul de anemie ti-a pus in pericol vreo sarcină? 

Anca Serea: Nu. Eu am născut de fiecare dată cu același medic și dânsul cunoaște foarte bine problemele de sănătate și am monitorizat atent starea mea am descoperit între timp și o formulă adecvată femeilor însărcinate oarecum vegană, pe care o luam în perioada aceea. Acum nu mai iau. 
N-am avut probleme dar am fost atentă, adică știam că mă confrunt practic cu această problemă iar atenția mea a fost una foarte crescută, foarte ridicată în perioada sarcinilor.

Dr. Daniela Baltă: Să nu facem ce a făcut Anca.


Dr. Daniela Baltă, medic de familie, explică, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt cauzele acestui tip de anemie, cum poate fi prevenită boala și care sunt modalitățile de tratament. 

SPECTACOLA: Care sunt cauzele anemiei feriprive?  

dr. Daniela Baltă: Perderile menstruale reprezintă cea mai frecventă cauză la femei și asta nu e de neglijat. Probabil că la femei primul lucru asta aș întreba, deci la o femeie de vârsta Ancăi, prima mea întrebare ar fi despre menstruație. Cum, cât, în ce fel îi după aia endoscopie și celelalte. Primul lucru la care te gândești la o femeie.

Citește mai multe aici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel