Anca Serea, noi detalii despre starea ei de sănătate. La ce terapie a apelat vedeta: „Medicamentos nu mai funcționa nimic”

Data publicării:
Anca Serea, foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, foto Instagram

Anca Serea a dezvăluit că a apelat la o nouă terapie pentru a-și rezolva problemele de sănătate. 

Anca Serea a avut mari probleme de sănătate în trecut și a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor. Doerace medicamentele nu mai aveatu niciun efect pentru frumoasa vedetă, aceasta a apelat la o terapie cu totul și totul specială, care îi face deja foarte bine. Prezentatoarea TV spune că se simte mult mai bine acum deoarece a descoperit terapia prin acupunctură. 


„Oarecum sunt mai ok cu sănătatea. Pentru că am descoperit un acupuncturist care îmi face foarte mult bine și doar datorită lui sunt mai bine. Altfel, iar am avut o cădere de-aia, recent, înainte de Crăciun. Sper să fim cu toții sănătoși, asta îmi doresc! Eu acum fac acupunctură pentru că medicamentos nu mai funcționa nimic. Ei mă suspectau de un fel de burnout și mi-au zis să pun stop la tot”, a spus Anca Serea pentru Ciao.ro.


Anca Serea și familia ei se mută în casă nouă. Vedeta și soțul ei și-au cumpărat propria lor locuință, deoarece până acum locuiau cu chirie. 

„Noi ne mutăm în altă casă, probabil că de ziua mea, în februarie, sperăm să fie gata! E în același cartier, doar că noi stăteam cu chirie până acum și ne-am cumpărat casa noastră”, a mai spus ea pentru sursa citată.


În trecut Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie. Vedeta a ajuns în repetate rânduri la spital, chiar și înainte de Crăciun. 


„Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii”, a spus Anca Serea la acea vreme. 

 

Anca Serea a vorbit deschis despre transformările pe care le-a avut după cele șase nașteri. Vedeta a dezvăluit și câte kilograme are în prezent.

 

Anca Serea este o femeie puternică. Are o carieră de succes și o familie numeroasă. Frumoasa vedetă este mama a 6 copii și mulți oameni se întreabă cum se reușește să se mențină în formă, deși a trecut prin aceste sarcini.  În cadrul unui interviu recent, Anca Serea  a dezvăluit ce înălțime și câte kilograme are.

 

Bruneta susţine că moşteneşte de la mama sa gene foarte bune, iar datorită lor nu a trecut prin transformări foarte mari. În acelaşi timp, Anca Serea a mărturisit că pune accentul pe o alimentație corectă și odihnă. Soția lui Adi Sînă le-a mărturisit fanilor că are 58 de kilograme la o înălțime de 1,77 m.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel