Anca Serea, noi detalii despre stare ei de sănătate: „Cu programul meu, nu toată lumea ar face față”

Data publicării:
Anca Serea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, sursa foto Instagram

Anca Serea a ajuns zilele trecute de urgență pe patul de spital. Care este în prezent starea de sănătate a vedetei?

Anca Serea este un model pentru multe femei din România. Este mamă a șase copii minunați și în același timp se bucură de o carieră de succes în lumea televiziunii. Anca Serea este activă și pe rețelele de socializare, acolo unde promovează diverse produse și le împărtășește fanilor cum este viața cu o familie atât de numeroasă. 


Anca Serea este nevoită să îți împartă timpul între familie și carieră, ceea ce este obositor pentru ea, deoarece fiecare copil în parte are nevoie de toată atenția și timpul ei. Vedeta spune că a ajuns într-un punct în care se simte foarte obosită și epuizată. Aceasta este și cauza pentru care a început terapia cu acupunctură. 


„Eu nu mă simt foarte ok. Am o stare de slăbiciune și de epuizare. Cu programul meu, nu toată lumea ar face față”, a povestit Anca Serea, la Star News.


Chiar dacă în trecut Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie, acum vedeta spune că analizele i-au ieșit foarte bine, dar ea, din păcate nu se simte atât de în formă. 


„Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii”, a adăugat vedeta.


Anca Serea i-a scris lui Moș Crăciun o listă cu dorințe pentru noul an. 


„Anul acesta a fost unul plin de provocari. Nu doar pentru mine, ci pentru toata lumea, caci am continuat lupta cu un dusman invizibil. Mai sunt aproximativ doua saptamani si se va incheia, iar un an nou ni se deschide in fata. Astern pe hartie cateva lucruri pentru care sunt recunoscatoare, precum si lucruri pe care mi le doresc, pentru ca se apropie cu pasi repezi Mos Craciun. Sunt recunoscatoare pentru familia mea si iubirea lor, pentru sanatate, pentru ca nu-mi lipseste nimic.
Imi doresc sa fie bine alor mei si sa fiu sanatoasa si poate sa reusim sa calatorim mai mult in anul ce vine. Caci in rest totul se rezolva. Este cam scurta lista, dar in aceste clipe cred ca am ajuns sa intelegem si sa apreciem lucrurile care conteaza cu adevarat. Lista voastra ce contine? O duminica binecuvantata sa avem cu totii, va imbratisez !”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel