Anca Serea își mai dorește copii. Ce spune vedeta despre starea ei de sănătate: „Am un tratament prescris de medic”

Data publicării:
Adi Sînă și Anca Serea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adi Sînă și Anca Serea, sursa foto Instagram

Chiar dacă de-a lungul timpului s-a vehiculat că Anca Serea nu mai poate face copii, iată că vedeta spune cu totul și cu totul altceva. Ce planuri are prezentatoarea TV?

Anca Serea este o mamă eroină, vedeta are șase copii minunați și spune că nu vrea să se oprească aici, dar totul ține de puterea divină. Anca Serea a fost diagnosticată cu o anemie severă, dar acum este sub tratament și spune că totul va reveni la normal. Vedeta a leșinat de câteva ori și l-a speriat serios pe soțul ei. 


La 41 de ani, Anca Serea este mai frumoasă ca niciodată. Chiar dacă a dat naștere la șase copii, aceasta are o siluetă demnă de invidiat. Patru dintre copiii vedetei sunt împreună cu Adi Sînă, iar doi copii sunt din primul său mariaj cu afaceristul Filip Poplingher. Fostul ei partener s-a stins din viață în anul 2010. 


„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea, pentru Click.ro


Ce spune Anca Serea despre religia ei. Vedeta a avut un mesaj pentru cei care aruncă cu vorbe 


„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris prezentatoarea, pe blogul său.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel