Anca Serea, ipostază INCENDIARĂ cu care și-a șocat fanii. Soția lui Adi Sînă a renunțat la inhibiții

Data publicării:

Anca Serea a renunțat la inhibiții și și-a surprins admiratorii cu o ipostază incendiară. Adi Sînă a reactionat imediat.

Anca Serea este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care excelează pe zi ce trece atât pe plan personal, cât și profesional. Vedeta are o familie superbă, fiind mamă a șase copii pe care îi crește împreuna cu soțul ei Adi Sînă. Anca Serea a revenit și pe micile ecrane ca prezentatoare a știrilor sportive.

Anca Serea, ipostază incendiară în lenjerie intimă!

Recent, Anca Serea a avut parte de un pictorial incendiar. Îmbrăcată într-o lenjerie intimă neagră, peste care a adăugat o cămașă, dresuri și pe tocuri, Anca Serea s-a dezlănțuit în fața obiectivului camerei de fotografiat. Ședința foto a avut loc într-o locație superbă, acolo unde frumoasa vedetă a fost însoțită de Adi Sînă, care nu și-a putut lua privirea de la ea. Acesta a surprins și câteva momente din timpul ședinței foto în filmulețe pe care le-a publicat și pe rețelele de socializare.

„Sexy mama (n.r. Mamă sexy)”, a scris Adi Sînă pe rețelele de socializare, declarându-și iubirea față de mama copiilor lui.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel