Anca Serea, despre transformările din viața ei. Câte kilograme are vedeta după cele șase nașteri

Data publicării:
Anca Serea, foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, foto Instagram

Anca Serea a vorbit deschis despre transformările pe care le-a avut după cele șase nașteri. Vedeta a dezvăluit și câte kilograme are în prezent.

Anca Serea este o femeie puternică. Are o carieră de succes și o familie numeroasă. Frumoasa vedetă este mama a 6 copii și mulți oameni se întreabă cum se reușește să se mențină în formă, deși a trecut prin aceste sarcini.  În cadrul unui interviu recent, Anca Serea  a dezvăluit ce înălțime și câte kilograme are.

Bruneta susţine că moşteneşte de la mama sa gene foarte bune, iar datorită lor nu a trecut prin transformări foarte mari. În acelaşi timp, Anca Serea a mărturisit că pune accentul pe o alimentație corectă și odihnă. Soția lui Adi Sînă le-a mărturisit fanilor că are 58 de kilograme la o înălțime de 1,77 m.

 

„Nu mă simt datoare față de nimeni cu vreo explicație, mai ales că este vorba despre corpul meu. Însă, nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeți este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta și tenul într-o formă atât de bună”, a declarat ea.

 

Totodată, Anca Serea a mărturisit că iubirea pe care o primește de la cei din jur este lucru cel mai de preț care o ajută să fie în cea mai bună formă a ei.

„Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație, cât mai naturală, pe odihnă, care are un rol mai important decât vă imaginați în forma fizică pe care o aveți și, nu în ultimul rând, pe iubirea și liniștea pe care mi-o oferă familia. Ei sunt veșnica mea sursă de energie și bună dispoziție, de la ei reușesc mereu să mă încarc cu mult optimism și să îmi duc la îndeplinire toate planurile”, a mai spus ea.

 

 

Anca Serea a ajuns de urgență la spital

 

 

Recent, Anca Serea a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o stare de rău. Vedeta a povestit că s-a trezit cu o stare de rău și a crezut că a fost infectată cu COVID-19. Și-a făcut două teste rapide, dar au ieșit ambele negativ. Vedeta a mers de urgență la spital, iar analizele au ieșit bine. După ce i-a fost administrat tratament, Anca Serea a început să se simtă din ce în ce mai bine. Anca Serea s-a confruntat în trecut cu mai multe probleme de sănătate.

 De Ziua Națională a României, Anca Serea a revenit în sânul familiei și a anunțat, pe rețelele de socializare, că se simte mai bine și că are nevoie de mult somn și odihnă pentru a-și reveni complet.

“Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a anunțat Anca Serea, miercuri, pe Instagram.

 

În urmă cu mai mult timp, Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie severă. Acum, vedeta a avut nevoie de ajutorul soțului ei pentru a se ridica din pat.

 

“Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital”, a explicat Anca pe Instagram.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel