Anca Serea, probleme de sănătate. Vedeta a ajuns la capătul puterilor: „Am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat”

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Serea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, sursa foto Instagram

Anca Serea este o femeie împlinită, are un soț iubitor și o familie minunată. Vedeta este mamă a șase copii și este foarte mândră de acest lucru. 

Chiar dacă toată lumea are impresia că viața ei este perfectă, Anca Serea nu a fost lipsită de ghinioane. Din cauza programului foarte agitat, care nu îi permite să aibă mai multă grijă de alimentația ei, vedeta are o problemă de sănătate care îi dă mari bătăi de cap. Frumoasa mămică suferă de anemie, iar sănătatea ei este uneori afectată destul de grav de această boală. 


Tocmai de aceea, Anca este nevoită să își facă mai des analize și să meargă la doctor pentru a se asigura că totul este în regulă. După episodul din luna octombrie a anului trecut când a ajuns de urgență la spital, iar toată lumea s-a speriat pentru viața ei, Anca Serea este mult mai atentă la sănătate. 


„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3”, a declarat Anca Serea, în urmă cu puțin timp, pentru Ok Magazine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel