Anca Serea, despre pandemie și viața cu șase copii: „Să ne putem relua viețile”

Data publicării:
Anca Serea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, sursa foto Instagram

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Ce spune prezentatoarea TV despre pandemie și viața cu cei șase copii?

Anca Serea este o femeie împlinită, are o familie minunată, un soț iubitor și o carieră de succes. Vedeta TV este mamă a șase copii, dar reușește cu brio să aibă grijă și de cei mici, dar și de cariera ei profesională. Adi Sînă o ajută foarte mult și este mereu alături de ea. 


Anca Serea este nerăbdătoare să se termine pandemia de coronavirus și să poată reveni totul la normal. Vedetei îi lipsesc întâlnirile cu oamenii dragi și spune că simte lipsa apropierii dintre oameni. 


„Fiecare dintre noi, oricat de puternic ar fi, are nevoie din cand in cand sa fie tinut de mana. Chiar daca nu ne place sa recunoastem, chiar daca ne consideram autosuficienti, adevarul este ca avem cu totii nevoie de un suflet cald alaturi, de o mangaiere, de o vorba buna. Omul este pana la urma o fiinta sociala si are nevoie de companie, si nu ma refer doar la un partener de viata, ci in general, fie ca este vorba de locul de munca sau de viata personala. 


Perioada pandemiei ne-a rapit aceasta bucurie, acest privilegiu si cred ca nu sunt singura care isi doreste sa se termine si sa ne putem relua vietile, sa ne putem tine de mana, sa ne putem imbratisa. Considerati-va norocosi daca aveti un partener sau o partenera pe care sa sprijiniti capul, daca aveti parintii in viata si sanatosi si daca aveti copii care sa va lumineze ziua. Caci cea mai de pret bogatie pe care o avem sunt oamenii din vietile noastre”, a scris Anca Serea pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel