Anca Serea, de urgență cu mama ei la spital. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat: „S-a simțit destul de rău cu sănătatea”

Data publicării:
Anca Serea, foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, foto Instagram

Mama Ancăi Serea a ajuns de urgență la spital. Soția lui Adi Sînă a fost cea care a anunțat ce se întâmplă cu mama ei.

Recent, Anca Serea și-a anunțat fanii că a mers cu mama ei la spital, deoarece s-a simțit cam rău în ultimele două zile. Vedeta a povestit care este situația, dar și faptul că au mers prin mai multe spitale. Soția lui Adi Sînă nu a dat mai multe detalii despre problemele cu care se confruntă mama ei, însă a ținut să-i mulțumească doctorului cardiolog care a văzut-o și s-a ocupat de ea, spunând că a fost foarte mulțumită de serviciile clinicii.

„Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simțit destul de rău cu sănătatea și ieri și alaltăieri și am luat decizia să mergem la spital. M-am plimbat prin mai mult spitale. (...) Am fost foarte mulțumimți de serviciile lor. Vreau să-i mulțumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama și s-a ocupat foarte bine de dânsa”, a spus Anca Serea la InstaStory.

 

Nici Anca Serea nu stă foarte bine la capitolul sănătate. Aceasta a ajuns de mai multe ori pe patul de spital, confruntându-se cu o boală care-i dă mari bătăi de cap și anume anemie severă. Mai mult decât atât, vedeta a povestit că se confruntă cu această problemă încă de la vârsta de 19 ani.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate.”, a spus Anca Serea pentru Ok Magazine!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel