Anca Serea a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Ce se întâmplă cu vedeta: „În viața mea nu este mereu soare”

Data publicării:

Anca Serea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat. 

Anca Serea a apărut în lacrimi, în fața fanilor. Vedeta a povestit pe rețelele de socializare că fiul ei, Moise, se confruntă cu probleme de sănătate. Mai exact, fiul Ancăi Serea și al lui Adrian Sînă, a fost diagnosticat cu gastroenterită și are nevoie permanentă de supraveghere. Vedeta a povestit prin ce a trecut în ultima perioadă. 

Anca Serea: „În viața mea nu este mereu soare și nici nu mi-aș dori să fie!”

„Am ajuns acasă, Moise pare că este puțin mai bine! Iar astăzi în mașină după multe zile de griji și scenarii tâmpite am avut o cădere urâțică uitându-mă la el cum doarme în majoritatea timpului. În viața mea nu este mereu soare și nici nu mi-aș dori să fie!

Am zile și zile și deși sunt un om foarte puternic și trecut prin multe atunci când copiii sunt bolnăviori am momente în care simt că sunt fără soluții! E clar că a fii sănătos este cel mai important lucru!”, a spus Anca Serea printre lacrimi pe Instagram.

„Din păcate, nu am dormit aproape deloc”

Vedeta a recunoscut că nu a putut să doarmă mai deloc și a renunțat la toate activitățile pentru a avea grijă de fiul său. 

„Din păcate, nu am dormit aproape deloc… Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică, asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune. De ieri Moise a luat un virus foarte neplăcut. Astăzi ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă, a avut o noapte foarte grea. Febră, dureri abdominale, multiple vărsături, scaune foarte moi, lipsa poftei de mâncare în 24 de ore… Cam așa a fost la noi”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

Anca Serea, TOTUL despre lupta cu anemia feriprivă

Anemia feriprivă afectează mai mult de un sfert din populația globului. Poate să apară la adulți, copii, la femeia gravidă sau la bolnavii cronici și se manifestă prin lipsa fierului din sânge. 


SPECTACOLA: Care au fost primele simptome care te-au făcut să mergi la medic pentru investigatii?

Anca Serea: Practic povestea mea legată de anemie a început în urmă cu aproape 21-22 de ani. După cum foarte bine a menționat și a specificat doamna doctor, odată cu nașterea și sarcina primului copil, care în curând va face și el 20 de ani, peste câteva zile, David. Eu eram o mămică tânără, în anul doi de facultate. Bineînțeles că m am dus la diverse controale de rutină în perioada aceea și la primele analize medicul nostru mi-a  semnalat faptul că mă confrunt cu o anemie feriprivă. Țin minte că am luat... din teribilismul vârstei nu mi s a părut nimic grav. Ce-i drept nici manifestările nu erau atât de puternice. Am urmat un tratament pe toată perioada sarcinii dar apoi l-am întrerupt și asta a dus cu timpul la situația în care m-am aflat cu un an în urmă și mai degrabă despre asta aș povesti. Aș vrea să specific faptul că vina îmi aparține în totalitate. Am ajuns în această situație în care să fiu diagnosticată cu această anemie pentru că nu am urmat un tratament în mod consecvent și poate de multe ori nici una nici un tratament corect. Regimul și stilul meu de viață nu au fost întotdeauna cele mai sănătoase și cele mai corecte. Eu foarte mulți ani de zile nu am mâncat, am avut o alimentație selectivă și de origine mai multă vegetală m-am privat de-a lungul timpului de un program de somn sănătos și normal, am avut un ritm de viață și am în continuare susținut dar nu atât de sănătos... 

Spectacola: În ciuda diagnosticului, ai avut mai multe sarcini. Ai avut nevoie de măsuri speciale pe parcursul sarcinilor și în perioada când ai alăptat? Diagnosticul de anemie ti-a pus in pericol vreo sarcină? 

Anca Serea: Nu. Eu am născut de fiecare dată cu același medic și dânsul cunoaște foarte bine problemele de sănătate și am monitorizat atent starea mea am descoperit între timp și o formulă adecvată femeilor însărcinate oarecum vegană, pe care o luam în perioada aceea. Acum nu mai iau. 
N-am avut probleme dar am fost atentă, adică știam că mă confrunt practic cu această problemă iar atenția mea a fost una foarte crescută, foarte ridicată în perioada sarcinilor.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel