Anca Serea a dezvăluit cum este viața cu 6 copii: „Sunt deseori întrebată cum de am copii atât de cuminți”

Data publicării:
Anca Serea, foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, foto Instagram

Anca Serea a făcut mărturisiri incredibile despre cum este să crești 6 copii. Cum se descurcă vedeta?

Anca Serea este o femeie puternică. Are o carieră de succes și o familie numeroasă. Frumoasa vedetă este mama a 6 copii și mulți oameni se întreabă cum se reușește să facă față responasibilităților și cum reușește să își împartă timpul între cei mici.

Anca Serea spune că nu doarme foarte mult, iar cel mai mult îi lipsește odihna. 


Anca Serea a dezvăluit care este secretul ei pentru a avea copii cuminți care o ascultă. 


„Sunt deseori intrebata cum de am copii atat de cuminti, care ma asculta. Adevarul este ca nu mi-am propus niciodata acest lucru, ia faptul ca David, Sarah, Noah, Ava, Moise si Leah se comporta astfel este pur si simplu o consecinta fireasca a modului in care ma comport eu cu ei. Intotdeauna am privit copiii, si nu doar pe ai mei, ca pe niste persoane capabile sa aiba trairi, ganduri, sentimente, si nu ca pe niste fiinte incapabile, cum observ de multe ori in jurul meu”, a spus Anca Serea pe Facebook.


Anca Serea spune că mereu și-a tratat copiii ca pe niște adulți responsabili. Vedeta a dezvăluit că nu trece o zi fără să le spună cât de mult îi iubește și le oferă mereu multă afecțiuni și dragoste, de care, spune ea, copiii au cea mai mare nevoie. 


„Copiii au mai multa putere de decizie si control decat intelegem sau vrem sa recunoastem, iar eu am ales sa ii respect si sa ii tratez exact cum mi-ar placea mie sa fiu tratata. In plus, nu las sa treaca nici macar o zi in care sa nu le spun cat de mult ii iubesc. Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe langa un confort material, sa aiba parte in caminul sau de siguranta si de foarte multa iubire. Nu in ultimul rand, incerc sa petrec cat mai mult timp alaturi de copii, un alt ingredient important pentru o relatie reusita parinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile”, a mai adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel