Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta: „Nu-mi puteam ține ochii deschiși”

Anca Serea a ajuns de urgență pe mâinile doctorilor. Vedeta s-a trezit cu o stare de rău și a mers imediat la spital. 

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Mamă a șase copii, bruneta este un exemplu pentru multe femei din România, deoarece reușește eroic să fie prezentă în viața copiilor, dar să se ocupe și de cariera ei profesională. Anca Serea s-a confruntat în trecut cu mai multe probleme de sănătate. Chiar dacă în ultima perioadă starea ei de sănătate era una foarte bună, iată că vedeta a ajuns de urgență la spital. 


Anca Serea a publicat pe pagina ei de Instagram mai multe fotografii de pe patul de spital, iar fanii s-au arătat îngrijorați de starea ei de sănătate, așa că i-au trimit mai multe mesaje în care o întrebau ce s-a întâmplat. 


Anca Serea le-a dezvăluit urmăritorilor că s-a trezit cu o stare de rău și a crezut că a fost infectată cu COVID-19. Și-a făcut două teste rapide, dar au ieșit ambele negativ. Vedeta a mers de urgență la spital, iar analizele au ieșit bine. După ce i-a fost administrat tratament, Anca Serea a început să se simtă din ce în ce mai bine. 


„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea pe rețelele sociale.

 


Anca Serea suferă de anemie, iar sănătatea ei este uneori afectată destul de grav de această boală. 


Tocmai de aceea, Anca este nevoită să își facă mai des analize și să meargă la doctor pentru a se asigura că totul este în regulă. 


„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3”, a declarat Anca Serea, în urmă cu ceva timp, pentru Ok Magazine.

 

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Serghei Mizil a jignit-o în direct la TV: „Înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 01 dec 2021, 11:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience