Anca Pandrea, probleme grave de sănătate. Văduva lui Iurie Darie se ferește să iasă din casă: "Îmi face rău"

Data publicării:
Anca Pandrea și Iurie Darie, sursa captură foto TV
Descriere foto: Anca Pandrea și Iurie Darie, sursa captură foto TV

Anca Pandrea trece prin momente grele. Soția regretatului Iurie Darie se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Anca Pandrea și Iurie Darie au format, timp de 26 de ani, unul cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Din nefericire, anul 2012 avea să fie unul tragic pentru actriță, dar și pentru cei care l-au iubit pe Iurie Darie. Marele actor s-a stins din viață, iar această veste căzut ca un trăsnet peste lumea teatrului, dar și peste cei care l-au iubit pe acesta.

Au trecut nouă ani de atunci, însă Anca Pandrea nu a încetat să se gândească la omul care i-a fot întotdeauna aproape. Rămasă singură, bolnavă, femeia își aduce aminte de toate momentele petrecute alături de soțul ei. 

De când a rămas singură, problemele de sănătate nu îi dau pace Ancăi Pandrea. Văduva lui Iurie Darie a declarat că are insuficiență pulmonară, motiv pentru care nu are voie să iasă afară dacă este foarte frig sau foarte cald. De asemenea, aceasta a precizat că a avut o răceală zdravănă, de care a scăpat cu greu, iar acum medicii i-au recomandat să aibă mai multă grijă de ea.

 

“Eu am insuficiență pulmonară și nu am voie să ies din casă dacă este foarte frig afară sau dacă este foarte cald. Îmi face rău. În urmă cu câteva săptămâni am răcit zdravăn, am făcut gripă, doar pentru că am mai ieșit și eu prin curte cu cățelul. Nu am fost cuminte. Nu mai ies deloc dacă este frig, stau în casă și mai vin prietenele în vizită, îmi mai aduc ce am nevoie, îmi fac cumpărăturile. Dacă este mai călduț, ies puțin în curte. Sunt foarte atentă să nu mai răcesc pentru că nu am voie”, a declarat Anca Pandrea pentru ciao.ro

 

Ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Iurie Darie

 

Anca Pandrea a povestit, cu lacrimi în ochi, ultimele momente pe care le-a petrecut alături de partenerul său Iurie Darie.

Văduva lui Iurie Darie a povestit că partenerul său s-a stins din viață chiar în brațele sale.

„L-am încălzit toată noaptea cu corpul meu, doar capul îi era rece. Nu înțelegeam de ce nu mă mai strânge de mână, de ce nu-mi răspunde. Foarte târziu am realizat ce se întâmplase. E ultima amintire pe care am avut-o cu el, cea care mă chinuie în fiecare zi de 9 noiembrie. E ziua în care Iura al meu s-a dus. L-am sunat pe fiul său să-l anunț, dar Ducu mi-a răspuns atunci că o să ajungă abia dimineața să-și vadă tatăl”, a declarat actrița pentru impact.ro.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel