Anca Pandrea plânge că nu poate merge la mormânt la Iurie Darie: "Eu am insuficiență cardiacă și…". Actrița se pregătește să îi facă parastas regretatului soț

Data publicării:

Anca Pandrea suferă din cauza faptului că nu poate să ajungă la mormântului lui Iurie Darie. Actrița se confruntă cu probleme grave de sănătate. 

Anca Pandrea suferă și suspină, la 11 ani de la moartea regretatului Iurie Darie. Vara aceasta, actrița nu a reușit să ajungă la mormântul regretatului său soț, motiv pentru care este foarte tristă. În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă,  actrița susține că îi va face pomană regretatului actor.

Anca Pandrea plânge că nu poate merge la mormânt la Iurie Darie

Anca Padrea a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că în vara acestui an a reușit să ajungă la mormântul lui Iurie Darie doar de două ori. Actrița susține că nu putea să stea în soare din cauza insuficienței cardiace de care suferă. 

'Vara aceasta am ajuns de două ori la mormânt la Iura, pentru că a fost foarte cald. Dar acum, s-a mai răcorit și o să pot merge mai des la Iura și la mormânt la mama. Eu am insuficiență cardiacă și nu am voie să stau în soare, așa cum nu am voie să stau nici în frig, în ger', a declarat Anca Pandrea pentru viva.ro.

Anca Pandrea îi face parastas de 11 ani soțului ei

'Luna viitoare o să-i fac parastas lui Iura ca de obicei. Încă îi simt prezența, chiar dacă a trecut atâta vreme. O dată am simțit că a trecut ceva, așa, pe lângă mine. Senzația era că m-a atins ușor, în treacăt, ca o adiere. E mereu prezent. Și dacă pierd ceva, cum mă gândesc la el, imediat merg la locul în care este obiectul pe care îl caut', a declarat actrița, pentru sursa menționată mai sus. 

Actrița a mărturisit că are pe cineva care vine să o ajute la curățenie și la mâncare. 

'Când nu mai ești, oamenii își aduc aminte de tine ca om, cum ai fost, nu dacă ai șters praful sau nu. Eu am pe cineva care mă ajută la treabă și la mâncare. Și la cumpărături dacă este nevoie', afirmă Anca Pandrea.

Văduva lui Iurie Darie se confruntă cu grave probleme de sănătate. Actrița susține că are nevoie de oxigen și îl ține numai lângă pat.

'Eu sunt pe oxigen. Am și static, pe role, pentru că e obligatoriu să am noaptea. Doamne ferește de ceva rău! Tocmai am luat aprobare și pentru oxigen portabil. Îl pun lângă mine și, în caz de ceva, îl folosesc', a declarat, pentru viva.ro, Anca Pandrea.

Anca Pandrea a renunțat la doliu, după 11 ani de la moartea lui Iurie Darie

„Am scos culoarea neagră din garderobă pentru că am fost convinsă, până la urmă, că îl chinui pe Iura (Iurie Darie, n.r.). Pentru că Iura, purtându-i fotografia tot timpul în negru, și vara, cu șapcă neagră... Dar nu fac altceva decât să îl chinui. Și, atunci, el este la „hotar". N-a trecut nici la Îngeri, nici la noi nu poate să treacă, pentru că nu mai are corp. Și, atunci, stă pe umerii mei. Mi s-a explicat: „Pe umerii dumneavoastră, doamna Pandrea, de aceea va îmbolnăviți destul de des, dar, în primul rând, îl chinuiți pe domnul Darie". Și mi s-a spus de către două persoane și m-am hotărât. Deja, am două luni, trei luni aproape, de când nu mai port negru. Dar asta nu înseamnă că nu vorbesc cu el tot timpul și îi spun ce am de făcut, ce n-am făcut. Asta-i altceva.

Da (n.r. o sfătuiește) Și-mi răspunde, mental, cam ce-ar trebui să fac.”, a declarat Anca Pandrea, potrivit click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel