Anca Pandrea l-a pus la ZID pe Alexandru Papadopol: „O chestie de bun-simţ. S-a întâmplat de fiecare dată”

Data publicării:
Anca Pandrea l-a pus la ZID pe Alexandru Papadopol, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Anca Pandrea l-a pus la ZID pe Alexandru Papadopol, sursa facebook/ colaj foto

Anca Pandrea a dezăluit ce a deranjat-o la Alexandru Papadopol, pe vremea când au jucat împreună  în „Numai iubirea'.

Recent, Anca Pandrea a vorbit despre perioada în care a jucat în telenovela „Numai iubirea'. Actrița a mărturisit că a fost o deosebită plăcere să joace alături de ceilalți actori, cu excepția lui Alexandra Papadopol. Vedeta a povestit că actorul nu avea o atitudine ce lăsa de dorit față de ea și regretatul Iurie Darie. Anca Pandrea a precizat că acesta uneori nu nu răspundea la salut.

„Cu toată lumea, afară de Papadopol. El era foarte important. Veneam împreună cu Iura, spuneam „Bună dimineaţa', toată lumea răspundea şi el se uita în altă parte, ca şi când nu auzea.

Şi, pe urmă, îl auzeai „A, aţi venit? Bună dimineaţa', după 10 minute. Era o chestie de bun-simţ. Nu că eşti rolul principal, Papadopol.

E vorba de educaţie. S-a întâmplat de fiecare dată, aproape. Când Dumnezeu ţi-a întins o mână să joci, când nu te ştia absolut nimeni, atunci cu atât mai mult îi mulţumeşti', a spus Anca Pandrea pentru click.ro

 

Anca Pandrea, cuvinte frumoase la adresa Adelei Popescu

 

În schimb, Anca Pandrea a avut doar cuvinte de laudă la adresa Adelei Popescu. Actrița a povestit că Adela Popescu era foarte drăguță și respectuoasă.

„Mi-a plăcut Adela Popescu. Era atât de finuţă şi de respectuoasă, şi, în acelaşi timp, jucăuşă. Cred că de atunci am mai întâlnit-o de vreo două ori, întâmplător. Mi-ar face plăcere să o revăd pe Adela', a mai transmis actrița.

Anca Pandrea a căzut pe scări cu capul în jos

Anca Pandrea și-a apariție la Teatrul Național la o expoziție de artă plastică cu scop caritabil, unde a primit un tablou care îi înfățișa pe ea și regretatul actor Iurie Darie. Aceasta a avut o apariție spectaculoasă, îmbrăcată în negru, elengant, cu o pereche de cizme fără toc și cu portretul regretatului actor la piept. Actrița a făcut un efort pentru a ajunge la teatru deoarece s-a simțit rău în ultimele zile, după ce a căzut pe scări și s-a lovit rău la braț. 


“Am o vânătaie de la cot până la umăr, am căzut, din neatenție. Ca să fac o glumă, pictorii aflați aici, la expoziție, pot lua de la mine și verde, și galben, și albastru, și maro, și mov… de la vânătaia mea (râde- n.r.). Da, am făcut un efort să ajung la expoziție pentru că, vă spuneam, am căzut ca un bou pe scări. Am pus dezinfectant, pastile, în toaletă, am acoperit, și m-am dus pe scări la toaleta de vară. O dată, de două ori. Și apoi am am stins lumina, de ce… nu știu. Și am căzut pe scări cu capul în jos, picioarele pe scări, nu pot să-ți arăt ce am pe mână. Noroc că eram cu o prietenă, Zoița, am strigat la ea și m-a ajutat să mă ridic. Din neatenție. De atunci mă ridic ușor, merg ușor”, a dezvăluit Anca Pandrea pentru Ciao.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel