Anca Pandrea, îngenunchiată de durere, la nouă ani de la moartea lui Iurie Darie. La ce nu a putut să renunțe după decesul marelui actor

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Pandrea și Iurie Darie, sursa captură foto TV
Descriere foto: Anca Pandrea și Iurie Darie, sursa captură foto TV

Anca Pandrea este devastată de durere, chiar și la nouă ani după moartea lui Iurie Darie. Actrița nu-și poate reveni după ce partenerul ei de viață a decedat.

Anca Pandrea și Iurie Darie au format, timp de 26 de ani, unul cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Din nefericire, anul 2012 avea să fie unul tragic pentru actriță, dar și pentru cei care l-au iubit pe Iurie Darie. Marele actor s-a stins din viață, iar această veste căzut ca un trăsnet peste lumea teatrului, dar și peste cei care l-au iubit pe acesta.

Au trecut nouă ani de atunci, însă Anca Pandrea nu a încetat să se gândească la omul care i-a fot întotdeauna aproape. Rămasă singură, bolnavă,  actrița se încarcă din amintirile sale cu Iura din toți anii petrecuți împreună. Aceasta a mărturisit că nu a putut să renunțe la lucrurile lui Iurie Darie, deorece îi aduc aminte de el. Acest lucru s-a întâmplat și cu mobila care i-a aparținut regretatului actor.

”Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete-pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea.

Nici vorbă să vând mobila pe care o am cu Iura. Toate lucrurile lui, și mobila din casă mă încarcă energetic. Nu are sens acest lucru, nu îl voi face niciodată. Totodată, de Sărbători, de Paște și de Crăciun, mai dau pomană din lucrurile lui, din hainele pe care le purta. L-am visat pe Iura, cu o săptămână înainte de Paște, de trei ori mi-a apărut în vis. Era bine, era vesel, râdea. M-am bucurat tare mult.”, a spus Anca Pandrea potrivit playtech.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel