Anca Pandrea este infectată cu COVID-19. Soția regretatului Iurie Darie a trecut prin momente groaznice: ”Am căzut în casă, sunt plină de vânătâi”

Data publicării:
Anca Pandrea, captura foto Youtube/ sursa Emanuel Baran
Descriere foto: Anca Pandrea, captura foto Youtube/ sursa Emanuel Baran

Anca Pandrea, soția regretatului Iurie Darie, a trecut prin momente grele după ce s-a infectat cu virusul SARS-Cov2.

Valul 4 al pandemiei de Coronavirus a afectat foarte multe vedete din România. Tot mai multe persoane au fost testate pozitiv cu virusul care a pus stăpnire pe întreaga lume. Printre aceștia se numără și Anca Pandrea, soția regretatului Iurie Darie. Femeia a declarat că se află acasă, în izolare. Totodată, văduva lui Iurie Darie a precizat că este foarte slăbită și că a mai și căzut  în casă lovindu-se destul de rău, acum având numeroase vânătăi pe tot corpul.

Anca Pandrea susține că a contractat virusul la spital, când a mers să își facă niște analize.

“Am fost plecată cu taxiul la mai multe spitale, ca să-mi fac un set de analize. Pe drum cred că m-am îmbolnăvit, probabil că am luat virusul din aer”, a spus ea pentru Click.ro.

 

Actrița a mărturisit că i-a sărit în ajutor și Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a ajutat-o pe soția lui Iurie Darie cu medicamente.

 

“Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău şi sunt plină de vânătăi. Şi prietenii mei au avut probleme. Acum sunt acasă. M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva şi m-a ajutat cu medicamente”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

 

Anca Pandrea  a leșinat pe stradă în urmă cu o lună

 

După ce a vizitat o mânăstire, actriței i s-a făcut rău pe stradă, fiind dusă cu ambulanța la Spitalul Municipal, unde a fost internată de urgență. 

”De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt.

Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru impact.ro.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel