Anca Pandrea a fost internată de urgență la spital. Actrița a leșinat pe stradă

Data publicării:
Anca Pandrea, captura foto Youtube/ sursa Emanuel Baran
Descriere foto: Anca Pandrea, captura foto Youtube/ sursa Emanuel Baran

Marea actriță Anca Pandrea a fost internată de urgență la un spital din Brașov, după ce i s-a făcut rău pe stradă și a leșinat.

Recent, Anca Pandrea a plecat într-o vacanță pentru câteva zile la Brașov. După ce a vizitat o mânăstire, actriței i s-a făcut rău pe stradă, fiind dusă cu ambulanța la Spitalul Municipal, unde a fost internată de urgență. Anca Pandrea a mărturisit că va merge la București pentru a-și face câteva investigații medicale.

”De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt.

Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru impact.ro.

De asemenea, Anca Pandrea a declarat că nu a fost vorba despre virusul care a împânzit o lume întreagă. Actrița a precizat că a avut mare grijă să se protejeze pentru a nu contracta virusul ucigaș.

Ulterior, actrița a mers la medicul de familie, care i-a dat bilet de trimitere pentru a face mai multe investigații în legătură cu starea sa de sănătate:

”Îmi voi face alte analize și investigații, să văd de la ce a fost. Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită. Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3. Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament. Am fost la medicul de familie, la doctora mea și am luat trimiteri unde am nevoie. Acum aștept rezultatele”, a completat actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel