Anca Pandrea a căzut pe scări cu capul în jos. Cum se simte vedeta după nefericitul eveniment: „Noroc că eram cu o prietenă”

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Pandrea, captura foto Youtube/ sursa Emanuel Baran
Descriere foto: Anca Pandrea, captura foto Youtube/ sursa Emanuel Baran

Anca Pandrea a avut parte de un eveniment nefericit. Soția regretatului Iurie Darie a căzut pe scări. 

Anca Pandrea și-a apariție la Teatrul Național la o expoziție de artă plastică cu scop caritabil, unde a primit un tablou care îi înfățișa pe ea și regretatul actor Iurie Darie.


Aceasta a avut o apariție spectaculoasă, îmbrăcată în negru, elengant, cu o pereche de cizme fără toc și cu portretul regretatului actor la piept. 


Actrița a făcut un efort pentru a ajunge la teatru deoarece s-a simțit rău în ultimele zile, după ce a căzut pe scări și s-a lovit rău la braț. 


“Am o vânătaie de la cot până la umăr, am căzut, din neatenție. Ca să fac o glumă, pictorii aflați aici, la expoziție, pot lua de la mine și verde, și galben, și albastru, și maro, și mov… de la vânătaia mea (râde- n.r.).


Da, am făcut un efort să ajung la expoziție pentru că, vă spuneam, am căzut ca un bou pe scări. Am pus dezinfectant, pastile, în toaletă, am acoperit, și m-am dus pe scări la toaleta de vară. O dată, de două ori. Și apoi am am stins lumina, de ce… nu știu. Și am căzut pe scări cu capul în jos, picioarele pe scări, nu pot să-ți arăt ce am pe mână.


Noroc că eram cu o prietenă, Zoița, am strigat la ea și m-a ajutat să mă ridic. Din neatenție. De atunci mă ridic ușor, merg ușor”, a dezvăluit Anca Pandrea pentru Ciao.ro. 


Anca Pandrea și-a făcut mai multe analize pentru a vedea dacă totul este în regulă cu sănătatea ei, deoarece și-ar dori să plece câteva zile la munte. 


“Am făcut CT la plămâni să vedem dacă sunt ok, săptămâna viitoare o să aflu rezultatul. Și în funcție de asta, o să văd dacă pot pleca și eu câteva zile la munte. Carmen Fulger, regizoarea, m-a invitat la ea. Am fost și anul trecut, am stat o săptămână. Poate ajung și anul ăsta”, a mai spus soția regretatului Iurie Darie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel