Anca Padrea, probleme grave de sănătate. Actrița se teme de moarte în fiecare zi: "Am oxigen acasă, pe rotile, chiar lângă pat"

Data publicării:

Anca Pandrea se confruntă cu probleme grave de sănătate. Actrița recunoaște că o sperie gândul că va muri într-o zi. 

Anca Pandrea se confruntă cu probleme serioase de sănătate. La 11 ani de la moartea lui Iurie Darie, actrița se simte tot mai rău și recunoaște că se teme de moarte în fiecare zi. 

Anca Padrea, probleme grave de sănătate

Anca Pandrea trece prin momente grele. Pe lângă dorul pe care îl are pentru regretatul său soț, actrița se confruntă cu grave probleme de sănătate. La vârsta de 77 de ani, Anca Pandrea suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită. Acum, după cum povestește chiar actrița, este dependentă de aparatul de oxigen.

„Nu trebuie să fii bolnav ca să te duci. Poți să mori și dacă ești sănătos. Am oxigen acasă, pe rotile, chiar lângă pat, e obligatoriu să dorm cu el. Am primit aprobare să am și unul mobil. O să merg cu el în poșețică, tot timpul, chiar dacă pentru mine e foarte greu, are vreo trei kilograme', a declarat Anca Pandrea pentru cancan.ro

Anca Pandrea: „ Nu mai beau cafea de 11 ani, după ce a plecat Iura”

Anca Pandrea a mărturisit că are o doamnă pe care o plătește pentru a o ajuta cu treburile gospodărești. Totodată, văduva lui Iurie Darie a povestit că nu mai consumă cafea de 11 ani și a înlocuit acest lucru cu o licoare. 

„Mi-e greu să mai gospodăresc, dar sinceră să fiu, nici tragere de inimă nu mai am. Așa am o doamnă care vine sâmbăta, îmi gătește, face curat. Normal că o plătesc, cu câte 200 de lei pe zi. Am cunoscut-o printr-o prietenă. Am citit ceva ce mi-a plăcut foarte mult. Părul alb e foarte frumos… Pentru că dormi când vrei, mănânci când vrei, pleci și te plimbi când vrei.

Astăzi am lenevit. De două săptămâni nu am mai scos nici cățelușa la plimbare. Mi-a zis doctora că atunci când e cald, să nu ies din casă, nici măcar la umbră. Pentru că am insuficiență cardiacă și pulmonară. Nu mai beau cafea de 11 ani, după ce a plecat Iura. Nu mai am voie, am probleme mari. Dar nu se poate nici așa, fără să ai nimic. Am înlocuit cafeaua cu o licoare'., a mai spus Anca Pandrea, pentru sursa citată mai sus. 

Anca Pandrea a renunțat la doliu, după 11 ani de la moartea lui Iurie Darie

„Am scos culoarea neagră din garderobă pentru că am fost convinsă, până la urmă, că îl chinui pe Iura (Iurie Darie, n.r.). Pentru că Iura, purtându-i fotografia tot timpul în negru, și vara, cu șapcă neagră... Dar nu fac altceva decât să îl chinui. Și, atunci, el este la „hotar". N-a trecut nici la Îngeri, nici la noi nu poate să treacă, pentru că nu mai are corp. Și, atunci, stă pe umerii mei. Mi s-a explicat: „Pe umerii dumneavoastră, doamna Pandrea, de aceea va îmbolnăviți destul de des, dar, în primul rând, îl chinuiți pe domnul Darie". Și mi s-a spus de către două persoane și m-am hotărât. Deja, am două luni, trei luni aproape, de când nu mai port negru. Dar asta nu înseamnă că nu vorbesc cu el tot timpul și îi spun ce am de făcut, ce n-am făcut. Asta-i altceva.

Da (n.r. o sfătuiește) Și-mi răspunde, mental, cam ce-ar trebui să fac.”, a declarat Anca Pandrea, potrivit click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel