Anca Murgoci: Cum am aflat că a murit Rodica Mitu. Ce a urmat după și ce a rămas acum: O lansare de carte transformată într-o emisiune de dor

Data publicării:
Sursa foto: Rodica și Anca Murgoci, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Rodica și Anca Murgoci, facebook

Despre viața Rodicăi Mitu, redactor-șef adjunct DC News, s-ar putea scrie un roman. Sau mai multe dacă viața nu ei nu s-ar fi terminat la 32 de ani.

Rodica Mitu a fost un exemplu de putere. Deși a trăit toată viața într-un scaun cu rotile, a fost „mai” independentă decât oricine. Și cumva, din „mașina” ei cu două roți subțiri, în cei 32 de ani, a trăit mai intens decât o pot face alții într-o viață de om.

Scriitorul Flaviu Predescu, realizatorul emisiunii „De ce citim” de pe DC News și DC News TV, l-a avut invitat pe Tudor Curtifan, redactor-șef DefenseRomania, unde au vorbit despre omul, jurnalista și poeta Rodica Mitu.

În cadrul emisiunii, Anca Murgoci, redactor-șef DC News, a avut o intervenție în care a spus cum a aflat că Rodica Mitu nu mai este. De fapt, este un editorial pe care Anca Murgoci îl scrisese imediat ce a murit prietena și colega ei, dar pe care nu-l publicase:

Citește continuarea pe DCNEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel