Geanina din „Las Fierbinți” se dezbracă de secrete: ”Bărbații se dau la mine”

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina din Las Fierbinți,  se ”dezbracă” de secrete.

Potrivit rubricii  ”Maria întreabă, adulții răspund”, difuzată în emisiunea ”La măruță” de pe Pro Tv, Anca Dumitra a dezvăluit secrete din viața ei. Toți o cunoaștem din ”Las fierbinți” interpretând rolul Geaninei, însă puțini dintre noi o cunoaștem pe Anca Dumitra. 

”În viața reală sunt diferită, dar foarte puțin. Nu o să mă vezi niciodată în colanții Geaninei. Geanina este puțin naivă. Însă există o asemănare între noi, deoarce și eu sunt câteodată naivă”. 

”De 10 ani joc acest rol și mi se potrivește. Cel mai mult de la acest rol am învățat că atunci când te maturizezi nu trebuie să devin serioasă, ci să rămân cu inocența și cu copilăria din suflet, pe care o are orice persoană”. 

Viața personală a Ancăi nu sună chiar foarte bine. Aceasta spune că:

”Băbații se dau la mine, dar nu am găsit până acum ceea ce caut. Deocamdată nimic serios. Părinții îmi spun că așteaptă foarte mulți nepoți de la mine, am fost prin zona aceasta, dar nu a fost să fie.”

Ar da orice să se întoarcă în copilărie, iar când este dor de familie, tot timpul își aduce pe momentele în care a crescut cu și alături de  bunicii. 

”Dacă aș avea 9 ani, mi-aș spune să mă bucr mai mult de mamaie și de tataie. Mi-aș fi dorit să devin cântăreață, să am voce pentru a cânta. Pentru mine omul frumos înseamnă să fie empatic”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel