Anca Dumitra s-a căsătorit religios. Cum a arătat rochia de mireasă a actriței/ FOTO

Data publicării:

Anca Dumitra, actrița din „Las Fierbinți”, s-a căsătorit religios sâmbătă, 29 aprilie. 

Anca Dumitra a îmbrăcat rochia de mireasă. Actrița din „Las Fierbinți” s-a căsătorit religios sâmbătă, 29 aprilie. Vedeta a avut parte de nunta mult visată, iar rochi de mireasă a fost cu totul specială. Aceasta a ales să poarte o rochie tip sirenă, cu o trenă impresionantă, dar și un voal lung până în pământ. Nu a lipsit nici decolteul generos, dar și machiajul finuț, care i-a pus în evidență cele mai frumoase trăsături.

Anca Dumitra s-a căsătorit religios

Actrița s-a căsătorit civil cu partenerul visurilor sale pe 17 decembrie 2022, într-un cadru extrem de restrâns, unde au luat parte doar persoanele cele mai apropiate ale cuplului. Acum, cei doi s-au cununat religios, iar totul a fost ca în povești. 

 

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Actrița se iubește de câțiva ani cu Manfred Spendier, un om de afaceri de origine austriacă. Chiar dacă nu a fost dragoste de la prima vedere, Anca Dumitra mărturisește faptul că la cea de-a doua întâlnire cei doi știau deja ce vor unul de la celălalt.

„Ne-am întâlnit în România, în Sectorul 1 și noi am vrut să ne căsătorim în Sectorul 3 și acolo au fost niște dificultăți. Ne-am întâlnit în oraș, nu este nimic special. S-a produs atât de bine întâlnirea, încât am rămas împreună. De la a doua, a treia întâlnire am cam știut cam ce ne dorim. Eu sunt destul de reticentă, dar după imediat mă dau pe brazdă. A fost foarte natural, s-a întâmplat foarte firesc. Este foarte deștept, e un bărbat pe care-l admir. Este și amuzant, dar cred că eu sunt mai amuzantă. Este foarte ordonat și gospodar. Nu este gelos, eu sunt mai geloasă.”, a mai spus actrița,  în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Cu ce se ocupă soțul actriței

Anca Dumitra a mai dezvăluit  și care este domeniul de activitate pe care soțul ei îl urmează.

El are cartea de muncă în România, nu este actor, domeniul de activitate este agricultura.”, a mai dezvăluit Anca Dumitra. 

Ce spunea actrița despre cununia civilă

„A fost cu peripeții (n.r nunta). Abia pe data de 16 decembrie am aflat dacă se va întâmpla sau nu. Când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte care trebuie să fie puse la punct foarte bine. El este austriac. Cu fiecare zi care mai trecea, mai trebuia un act, dar până la urmă a fost bine. Nu o să uităm perioada aia, cu toate acele hopuri. În momentul în care depui actele, trebuie să fiți amândoi, el fix în zilele alea trebuie să plece și tot așa. Am zis că până la urmă ce o fi o fi. A fost foarte frumos, a fost o zi cu soare. 

A fost foarte restrâns, doar familia mea, a lui și câțiva prieteni. El vorbește română. Cumnata mea vorbește engleză și le traduce părinților lui în austriacă.”, a declarat Anca Dumitra, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel