Anca Dumitra, despre „Complet Necunoscuți”, varianta românească a producției-record „Perfetti Sconosciuti”: Nu de multe ori se întâmplă asta

Data publicării:
Anca Dumitra, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anca Dumitra, sursa foto Instagram

Octavian Strunilă pregătește un proiect extrem de special și important pentru anul 2021. Va regiza varianta românească a comediei italienești „Perfetti Sconosciuti”. 

Faimosul actor Octavian Strunilă lucrează intens pentru lansarea celui mai așteptat proiect cinematografic din România, varianta românească a producției-record „Perfetti Sconosciuti”. Filmările s-au încheiat deja, iar Anca Dumitra a vorbit pentru prima oară despre experiența de pe platourile de filmare. 


„A fost o experiență ca niciuna! O să îmi fie foarte dor de tot ce s-a întâmplat aici, deși au fost doar 11 zile de filmări, energia dintre noi și echipa grozavă au făcut ca totul să fie la superlativ. Nu de multe ori se întâmplă asta.


Mi s-a părut extrem de intim totul, de la cadrul în care-am filmat, până la faptul că am fost aceeași oameni de fiecare dată pe platoul de filmare. O să-mi aduc aminte de experiența asta mereu și de drumul înspre casă, la 2 dimineața, așteptând nerăbdătoare următoarea zi de filmare.


Am o imensă bucurie și pentru că am întâlnit oameni cu care voiam demult să lucrez, cu colegii din distribuție și cu @octavstrunila, cu care am avut proiecte în teatru. Dar acum, pe film, atât de bine și-a găsit locul! Știe ce să ceară unui actor și asta-i esențial”, este mesajul transmis de Anca Dumitru și postat pe pagina de Instagram „Complet Necunoscuți”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel