Anca Dinicu, fără perdea la adresa lui Jador, Andreea Tonciu și Daniel Pavel. Declarațiile uimitoare ale actriței

Data publicării:
Anca Dinicu, Andreea Tonciu, Daniel Pavel, Jador
Descriere foto: Anca Dinicu, Andreea Tonciu, Daniel Pavel, Jador

Anca Dinicu a analizat cel mai nou sezon Survivor și a dezbătut pe larg cele mai importante secvențe ale emisiunii. 

Survivor All Stars este unul dintre cele mai urmărite show-uri ale momentului din țara noastră. Sezonul acesta este unul cu atât mai special întrucât cei mai buni concurenți din sezoanele trecute au venit să se lupte pentru titlul cel mare și să demonstreze că sunt cei mai puternici. Astfel, Andrei Niculae și actrița Anca Dinicu au urmărit împreună cele mai important secvențe de la Survivor, comentând în timp real anumite declarații făcute de concurenți și dându-și cu părerea despre fiecare persoană în parte. Încă de la începutul podcastului, în vizorul actriței au intrat Jador și Andreea Tonciu, despre care aceasta a vorbit fără perdea.

„Nu-mi permite religia, nu domnule, eu sunt un om comod, n-aș putea în viața mea să particip, nu am corp să merg acolo, trebuie să ai condiție fizică. De bani? Că ce, că am prea mulți? Nu aș putea să merg acolo, aș deveni îngrozitoare, m-ar urî toată România, nu vreau.

Eu îl ador pe Jador, durerea e că a plecat Tonciu, ea era spuma. Elena Ionescu arată foarte bine, toate arată bine. Jador aș vrea să stea mai mult, el are caterinca, Tonciu e câștigătoare orice ar face, ea a recunoscut că nu a citit nicio carte și uite-o ce viață are. Cum a reușit ea până acum să treacă prin viață, tot respectul.”, a declarat Anca Dinicu, în cadrul podcastului „Bătaie pe ciocan!”. 

VEZI și: Două eliminări neașteptate la Survivor All Stars. Cine a părăsit tabăra Faimoșilor

Ce părere au cei doi despre prezentatorul emisiunii 

Și prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a trecut prin lupa celor doi, pe care aceștia l-au asemănat direct cu un artist din țara noastră. Actrița a făcut chiar și un comentariu ironic cu privire la tonul vocii prezentatorului, care este unul extrem de ridicat uneori și care are posibilitatea de a atrage atenția tuturor, indiferent de activitatea pe care o au în desfășurare.

„Nu am văzut niciun episod înainte. Acum știu cine prezintă. Domnu’ Dan, despre care ai spus că seamănă cu Cezar Ouatu?”, a continuat Anca Dinicu.

„Mi se pare că seamănă incredibil de mult cu Cezar Ouatu. Ba chiar acasă mă jucam și-mi puneam așa un filmuleț cu domnu’ Dan, l-am dat pe mute și am dat play la o piesă de a lui Cezar Ouatu, e incredibil, că domnu’ Dan are momente când spune: „Supraviețuitori, sunteți pregătiți!”, a spus și Andrei Niculae.

„Te trezește, că uneori mai tragi pe dreapta”, a mai zis actrița.

Citește și: Nou scandal la Survivor All Stars. Zanni, amenințat de Jador: „Te dau eu afară până la urmă”

Pe cine vede Anca Dinicu câștigător

Anca Dinicu și-a făcut și un favorit, după ce a urmărit câteva secvențe cu ambele tabere de la Suvivor All Stars. Astfel, celebra actriță spune că îl vede pe Iancu Sterp ca fiind supraviețuitorul suprem și cel care pleacă acasă cu titlul cel mare. 

„E posibil să câștige Iancu. De abia aștept râcile, vreau să văd scandal.”, mai spune actrița.

Citește și: Kamara a reacționat după ce s-a zvonit că din cauza lui Cătălin Măruță nu a fost chemat la Survivor All Stars: „S-a plecat de la emisiunea pe care au am avut-o la el”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel