Anca Dinicu a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Care este motivul pentru care actrița a spus „NU”

Data publicării:
Anca Dinicu, foto Pro TV
Descriere foto: Anca Dinicu, foto Pro TV

Anca Dinicu a dezvăluit motivul pentru care a refuzat cererea în căsătorie. 

Anca Dinicu este una dintre cele mai apreciate actrițe. Tânăra a devenit cunoscută în urma rolurilor pe care le-a avut alături de Mihai Bendeac.  Recent, actrița a  povestit cum a refuzat o cerere în căsătorie. Se pare că, fostul ei partener a făcut o întreagă regie pentru momentul respectiv, iar acest lucru a deranjat-o extrem de rău pe Anca Dinicu. 

„Nu s-a pus în genunchi! A făcut o întreagă regie. S-a făcut că îi este rău că în fine. Nu m-a surprins, nu mi se părea contextul de așa natură”, a declarat Anca Dinicu, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum arată bărbatul „perfect” pentru Anca Dinicu

Anca Dinicu a precizat că vrea ca bărbatul de lângă ea să o facă să râdă. 

„Nu știu, trebuie să mă facă să râd. Trebuie să râd, nu să zâmbesc. Am avut un iubit și i-am zis: mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd„, a spus Anca Dinicu, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Care a fost cel mai greu moment din viața actriței

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și binedispune întotdeauna pe cei din jur cu umorul său caracteristic, Anca Dinicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. De asemenea, actrița a dezvăluit și cine este persoana care o inspiră cel mai mult. 

” Când s-a îmbolnăvit tata, eu aveam prima zi de școală. Timp de 7 ani mama a stat cu tata în spital. Au fost momente când eram toți trei înternați și mama venea cu mâncare la toți trei, eu, sora mea și tata.

Eu eram operată de apendicită, sora mea de deviație de sept și tata de cancer. Mama este un erou. 

Ea niciodată nu s-a pus pe primul loc. Grija și iubirea pentru cei din jurul ei au fost mult mai importante și nu știu dacă este bine , chiar dacă ea mi-a spus că trebuie să mă pun pe primul loc mereu, ca să pot să-i iubesc pe cei din jurul meu, dar ea a făcut fix invers. S-a pus mereu pe ultimul loc”, a spus Anca Dinicu în podcastul Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

Anca Dinicu: „Nu mă forțez și nu ma apropii prea mult din prima”

Anca Dinicu a recunosct că, de-a lungul timpului a fost trădată de prieteni, iar acest lucru ca învățat-o să fie mai precaută și să nu-și mai deschidă așa ușor sufletul în fața oamenilor.

”În prietenie am fost trădată și de atunci m-am schimbat puțin. Nu mă forțez și nu ma apropii prea mult din prima. Mi-i s-a întâmplat odată să-mi pară rău că m-am deschis față de o persoană și de atunci sunt mult mai sceptică”, a mai spus Anca Dinicu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel