Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru perioada 10 februarie - 10 martie 2024. Zodiile care vor avea parte de succes și prosperitate

Data publicării:
Anca Dimancea, captură video Youtube, WOWnews
Descriere foto: Anca Dimancea, captură video Youtube, WOWnews

Anca Dimancea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare.

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, a făcut previziunile astrale pentru toate zodiile pentru perioada 10 februarie - 10 martie 2024, când intrăm în lună de Tigru, lucru care vine cu multe beneficii și prosperitate pentru anumite semne zodiacale, dar lansează avertismente dure pentru altele.

 

Șobolan
Este o lună fabuloasă. Încep cu dreptul acest an minunat, vine steaua 1 a succesului și victoriilor, pot purta cu ei simbolul 6, pentru a întregi acest șir de putere. Îi merge bine profesional, are multă energie, să aibă grijă să se odihnească, este foarte angrenat, ancorat în diferite activități, aveți grijă și să terminați, ceea ce începeți. Au succes și în plan personal.


Bivol
Au foarte multă putere interioară, dar și fizică, care îi susține, vine și prosperitate în sectorul lor. Asocierea Șobolan - Bivol în această lună e foarte mare, rar întâlnești o asemenea situație în care ambele zodii să fie atât de bine reprezentate anual și lunar, pot face afaceri împreună. E foarte bine, profitați cât puteți, pentru că luna viitoare nu va mai fi deloc așa. Pot apărea niște șanse, propuneri la locul de muncă care să aducă bani. 


Tigru
Este luna lui și îi dă energie, putere, și vine cu un element de foc, care mistuie lemnul Tigrului. El are steaua 8 ca și Bivolul, vin niște lucruri benefice pentru voi, dar cred că vă iau cam pe sus, vin șanse noi, niște lucruri grozave, care nu ar trebui scăpate, nu o să vă întâlniți frecvent cu astfel de energii, e bine să profitați.


Iepure
Este o lună cu mici probleme în comunicare, în rest nu este rău deloc. Însă, aici este problema de cum vă raportați la comunicare, la ceilalți, cât de calmi și de răbdători sunteți, toleranți. Mare grijă că o puteți păți, dacă sunteți prea vocali, aveți steaua certurilor și proceselor. 


Dragon
Este o lună foarte, foarte bună cu dragoste, succes la învățătură, interviuri, sunt mai bine văzuți, mai carismatici, trebuie doar să aibă în vedere că anul nu este unul grozav, să aibă remediile potrivite cu ei. În luna de Tigru nu le trebuie nimic cu ei.


Șarpe
Împarte energia benefică cu Dragonii, la ei merge și mai frumos această lună. Ei pot avea penalizări mari în ziua de Maimuță, deci grijă atunci și în toate orele între 15:00-17:00 din fiecare zi, nu aveți voie să semnați acte, să luați decizii importante, nu aveți voie să nu fiți cumpătați, pentru a nu risca nimic. E foarte important.


Cal
Au o lună extraordinar de bună, au o stea de prosperitate, benefică, vine cu mult potențial de foc, se agită în această lună, nu stau locului. Le-am spune să fie mai puțin neliniștiți, să se gândească, să-și facă planuri, să-și așeze lucrurile. Ce e negativ pentru ei, de care trebuie să țină cont, vine steaua 7 și sunt mai predispuși la mici accidentări, minciuni legate de bani, de planul financiar, în cadrul locului de muncă, lucruri neplăcute, este bine să evitați operațiile.


Oaie
Este interesant aspectată, doar că sunt predispuse îmbolnăvirilor, de orice fel ar fi ele. Sunt predispuse la problemele sistemului digestiv, ale aparatului reproducător, vine o stea 2, a bolilor. Astfel, nu li se pun bețe în roate.


Maimuță
E cea mai afectată zodie, pentru că e lună de dușman și are steaua 2 a bolilor, atenție la sănătate. Le trebuie un remediu pentru sănătate, vine cu probleme digestive, glandulare, dar nu e bătut în cuie, dacă ei au alte probleme. Femeile pot fi cele mai afectate de steaua 2.


Cocoș
Au steaua 7, care se suprapune pe steaua 5, două stele execrabile. Este bine să nu purtați nimic de metal, alb, gri, argintiu, auriu, pentru că numai voi sunteți în această postură de a nu purta aceste lucruri. Au parte de posibile neplăceri la locul de muncă, mai pot fi mici accidentări, altercații. E bine să vă protejați voi înainte de toate.


Câine
Sunt foarte avantajați în această lună de aliat, se simt foarte bine, au o stea foarte bună, 6, steaua norocului divin. Ei pot realiza tot ce-și doresc, nu e imposibil, faceți toți pașii necesari. Puteți muta munții, mai ales dacă vă asociați cu un Șobolan, Tigru, aveți mult de câștigat.


Mistreț
O duce exemplar, el are oricum un an bun, iar acum mai vine și luna de Tigru, cu inspirație, intuiție, nu prea am mult de zis negative. Trebuie să vă bucurați de această lună din plin cu tot ce vine spre voi. Are un rost ceea ce se întâmplă, luna vine cu un mesaj.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel