Anca Ciota, despre problemele cu care s-a confruntat înainte de naștere: "Bebele intra într-un fel de suferință fetală"

Data publicării:
Sursa foto: Anca Ciota, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Ciota, instagram

Anca Ciota a dezvăluit cu ce problemele de sănătate s-a confruntat înainte de a naște. 

Anca Ciota și Phelipe , partenerul ei de viață, radiază de fericire. cei doi au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu două zile. Prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta a împărtășit întreaga experiență cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Anca Ciotea a povestit că în ultima săptămână s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Totodată, vedeta de la Kana D a mărturisit că a vrut să nască natural, însă nu s-a putut acest lucru. 

Anca Ciotea: „Bebele intra într-un fel de suferință fetală”

Vedeta a povestit că în ultima săptămână de sarcină începuse să-i scadă cantitatea de lichid amiotic din organism, iar bebelușul era prins în jurul cordonului ombilical. Aceasta a încercat să facă tot posibilul să nască natural, dar, împreună cu medicul, au luat hotărârea de a naște prin cezariană. 

„Sunt bine, am trecut cu bine prima noapte. Am reușit să mă odihnesc câteva ore. Astăzi am făcut și primii pași, pentru că am făcut cezariană. Nu am reușit să nasc natural, așa cum îmi propusesem și cum mi-am dorit încă de la bun începutNu mai aveam suficient lichid, era prins cu cordonul (n.r. ombilical).

El s-a născut exact la termen. Încă de la început data estimată a fost 30 mai și mă bucura faptul că fix în noaptea de duminică spre luni au început contracțiile, erau regulate, cam la 7 minute.(…)Am ajuns luni dimineață la spital, dar după ce mi-au făcut toate controalele, după o noapte de contracții regulate, nu era niciun semn că aș putea să nasc natural. Bebele intra într-un fel de suferință fetală și atunci decizia clară a fost cezariana.”, a povestit Anca Ciota, pe rețelele de socializare.

„Nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu„

Anca Ciotea și partenerul său nu-și mai încap în piele de fericire. Cei doi trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. 

„După o noapte albă, cu contracții, am ajuns la 7 dimineața la clinică, iar în jur de 12:30 s-a născut David Liam. Este absolut perfect: este cuminte, papă lăptic și doarme ca un îngeraș! Ne uităm la el și nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu.„, a scris Anca Ciota pe Instagram, imediat după naștere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Ciota (@ancaciota)

Anca Ciota și Phelipe, de 15 ani împreună

Anca Ciotea se poate declara o femeie fericită și împlinită. Prezentatoarea TV și partenerul său sunt împreună de mai bine de 15 ani, iar acum au tot ce și-a putea dori: casa mult visată și un copil, pe care l-au așteptat cu nerăbdare să apară în viața lor. 

„Ne place să facem activități care să ne relaxeze, să ne încarce pentru o nouă săptămână. Ne uităm la filme, gătim, mergem la sală și ori de câte ori ne permite timpul, facem câte o escapadă în afară orașului. În timpul iernii plecăm foarte des la schi, pentru că este un sport pe care îl practicăm amândoi și ne place foarte mult. Suntem foarte activi și ne place să încercăm tot felul activități sportive împreună”, a declarat Anca Ciota pentru Click!.

Citește și: Connect-R, dezvăluiri inedite din copilărie. Ce meserie își dorea artistul să practice: „Am crescut cu cheia de gât”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel