Anca Badiu, dependentă de antidepresive, după ce și-a pierdut o ființă dragă: „Era ca și copilul meu!”

Data publicării:
Sursa foto: Anca Badiu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Badiu, instagram

Anca Badiu este în doliu. Artista a devenit dependentă de antidepresive. 

Anca Badiu este în doliu, după ce cățelușul ei s-a stins din viață. Artista a recunoscut că este devastată de durere și chiar a ajuns să ia antidepresive. Anca Badiu și cățelușa ei chihuahua au avut o relație specială timp de 14 ani.

Anca Badiu, dependentă de antidepresive, după ce și-a pierdut o ființă dragă

Anca Badiu a mărturisit că micuța Bijou s-a stins din viață în urma unor probleme de sănătate.

“Nu sunt bine deloc. Sunt chiar foarte rău din cauză că au trecut câteva zile de când cățelușul meu, Bijou, a murit. Știți și voi că ea avea probleme de mai mult timp cu inima și uite că acum au reușit să îi pună capac. Din septembrie a început să tușească destul de rău! Atunci am dus-o la medic să o trateze, dar nu i-a trecut... Iar de la o lună la luna a ajuns în faza terminală. M-am chinuit foarte mult cu ea. Nu sunt deloc bine acum, pentru că Bijou era ca și copilul meu. Mă simt incompletă fără copilul meu, mă simt goală.

m noroc de vecinul meu care mai stă de vorbă cu mine și îmi mai alină durerea. Am fost și la preot să vorbesc cu el după ce a murit Bijou. O aveam de 14 ani, nu de câteva luni, era parte din mine. Ea mă liniștea pe mine când mă uitam în ochișorii ei așa lini și curați. Mă iau așa valuri prin corp din cauză că am pulsul mic și tensiunea mare. Astăzi dimineața m-am trezit de la ora șase. Am crezut că fac infarct inițial. Am văzut negru în fata ochilor, m-am trezit cu o stare de rău”, a declarat Anca Badiu pentru Click!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Badiu (@iamancabadiu)

Anca Badiu, dependentă de calmante

Anca Badiu a recunoscut că ia antidepresieve, însă simte că nu-și fac efectul. 

„Încerc să trec peste toată durerea ce s-a lăsat pe sufletul meu, dar nu pot pentru că nu îmi este deloc ușor. Nici când a murit fratele meu nu am suferit atât de mult. Am foarte multe amintiri frumoase cu ea. Am simțit că Bijou a așteptat să treacă Revelionul, după să moară.

Acum iau calmante să mă pot echilibra, dar o să merg și la doctor, deja mi-am făcut programare, să îmi facă o schemă de tratament cu antidepresive. Am înmormântat-o într-o cutie foarte frumoasă cu pernuța ei, cu un bilețel cu mesaj, dar și cu zgarda ei. I-am făcut o înmormântare frumoasă. Am pupat-o înainte să moară și i-am zis: te iubește mami", a conchis, pentru Click!, Anca Badiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel