Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, devastată de durere. Tânăra a aflat cine sunt părinții ei adevărați: ”Mama mea este alta”

Data publicării:
Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook
Descriere foto: Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook

Anamaria Rosa,  fiica regretatului Aurelian Preda, a făcut dezvăluiri dureroase din trecutul său.

Anamaria Rosa a fost prezentă în podcastul lui Valentin Sanfira, unde a făcut dezvăluiri dureroase despre viața sa. Tânăra a mărturisit că mama sa biologică nu este cea care a crescut-o.

Totodată, aceasta a mărturisit că este foarte afectată de pierderea tatălui său, cu care a avut o relație extrem de strânsă.

Anamaria Rosa: „Eu știu ce simt în sufletul meu. Mai mult de atât nu contează”

 „Am crescut cu o mamă care era, de fapt, nașa mea. Am aflat că mama mea este alta. Mama mea e State Ioana Magdalena. Eu știam atunci că e verișoara mea, fiind fata surorii tatălui meu. Mi s-a spus că el m-a adoptat…Mi-a zis mereu că e tatăl meu biologic. Eu nu întrebam de mama, dar când am aflat, am ținut ascuns și apoi am întrebat. Ea, de fapt, m-a botezat. Mama îmi spune că nu e așa, că nu sunt fiica lui. Nu am stat să stau să dezgrop, să fac teste ADN. Tatăl meu m-a crescut, a fost lângă mine când eram bebeluș. Eu știu ce simt în sufletul meu. Mai mult de atât nu contează”, a povestit Anamaria Rosa, în podcastul lui Sanfira.

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, are probleme financiare

Fiica regretatului artist a mărturisit că are foarte puțini oameni lângă ea care o susțin. De asemenea, aceasta a precizat că are și probleme din punct de vedere financiar, dar cu toate astea încearcă să depășească orice greutate și să nu cedeze.

“Financiar îmi este greu, doar că am reuşit să fac un echilibru în viaţa mea. Mi-a fost greu în jur de patru ani, în care mi-a fost foarte greu să îmi găsesc acest echilibru. Dar uşor-uşor l-am găsit, şi emoţional, şi psihic, am şi câţiva oameni lângă mine, foarte puţini. Este greu. Dar eu sunt şi o persoană credincioasă. Mulţi mi-au fost aproape şi m-au înţeles, dar alţii m-au judecat şi aş vrea ca de-acum încolo să fie totul cât mai pozitiv, să ofer pozitivitate şi să fiu un exemplu bun”, a declarat Anamaria Rosa Preda, potrivit click.ro.

Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani

Regretatul artist s-a stins din viață la doare 47 de ani, lăsând în urma lui multă durere.  Artistul se afla internat într-o clinică privată din Austria.  Acesta se confrunta de mai bine de 7 ani cu o boală nemiloasă, cancerul. Din nefericire, Aurelian Preda a pierdut lupta cu moartea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel