Anamaria Prodan vrea să se împace cu Reghecampf: „Eu și copiii mei ne cerem scuze pentru greșelile făcute!"

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

După ce, în urmă cu câteva luni, și-au aruncat vorbe grele și au recurs la gesturi fizice extreme, acum se pare că răsare și soarele împăcării pe strada celor doi foști soți. Motivul acestei schimbări radicale de poziții, fiind copiii cuplului, mai exact Bebeto.

Povestea Prodan-Reghecampf a ținut multă vreme prima pagina a ziarelor și a adus puncte mari de rating televiziunilor. Desprinsă parcă din filme, viața antrenorului și a singurei femei impresar din România, a trecut de la extaz la agonie, într-un timp relativ scurt.

După ce, în urmă cu câteva luni, și-au aruncat vorbe grele și au recurs la gesturi fizice extreme, acum se pare că răsare și soarele împăcării pe strada celor doi foști soți. Motivul acestei schimbări radicale de poziții fiind copiii cuplului, mai exact Bebeto.

Anamaria Reghecamp și-a declarat intențiile de împăcare cu cel care i-a fost soț, la Antena Stars, precizând că atât ea cât și copiii ei, nu mai doresc sub nicio formă să fie asociați cu "acest tip de promovare care le-a făcut foarte mult rău.Îmi doresc foarte tare și eu și Laurențiu jr, și Sarah, și Rebecca și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o. În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis."

„Noi am făcut istorie în țara aceasta”

 „Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf, cu siguranță, și spun în cunoștință de cauză, nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte. De ce? Pentru că noi am făcut istorie fără ajutorul nimănui în țara aceasta.(...)”, a ținut să sublinieze sexy impresara.

Timp de luni de zile, aceasta l-a acuzat pe Reghecampf că a întors spatele copiilor săi și că relația cu Bebeto a avut foarte mult de suferit, în vară, Anamaria Prodan câștigând chiar un proces în care, mărul discordiei era pensia de întreținere pe care antrenorul ar fi trebuit să o plătească pentru fiul său.

„Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, ca bărbat. Păcat!”,  declara, la vremea respectivă, Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

"Toate procesele pe care Laurențiu le-a deschis față de familia noastră, noi sperăm să le închidă cât mai repede"           

Dar cum timpul le vindecă pe toate, se pare că impresara a revenit la sentimente mai bune și s-a hotărât să facă ea un prim pas spre reconciliere, de dragul copiilor săi. Ba mai mult, ea a declarat la Antena Stars că și-ar dori ca Reghecampf să petreacă mai mult timp alături de copii săi, așa cum este firesc să se întâmple între un tată și copiii săi. “Așteptăm oricând să vină acasă să-și vadă copiii, să îi scoată la masă, să petreacă timp cu ei. Cred că problemele pe care le avem, mari sau mici, trebuie să le rezolvăm doar noi doi, fără declarații, fără războaie. Da? Toate procesele pe care Laurențiu le-a deschis față de familia noastră, noi sperăm să le închidă cât mai repede” a mai declarat Anamaria Prodan.

"Eu și copiii mei ne cerem scuze pentru greșelile făcute"

" Eu și copiii mei, ne cerem scuze pentru greșelile făcute! Cred cu tărie că Dumnezeu va da fiecăruia după suflet. Mai știu că Laurențiu în momentul în care se va trezi din acest vârtej va înțelege exact cine a fost în spatele acestor nenorociri și ce s-a întâmplat cu adevărat, și știu clar că nu o să mai vină să spună la televizor: „Anamaria nu m-a lăsat să fac aia sau nu m-a lăsat să fac alta”, pentru faptul că eu l-am protejat enorm în toți acești ani și am fost scutul lui, cum am mai spus-o”, a continuat impresara. 

Dacă Reghecampf va accepta oferta de pace, rămâne de văzut. Până atunci, povestea merge mai departe!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel