Anamaria Prodan, un nou ATAC la adresa Reghe. Ce poreclă a primit antrenorul: „Limbă de aur face promisiuni și declarații amantei gură de aur”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut ședința foto de Crăciun realizată de Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită. Ce mesaj tranșant le-a transmis impresara celor doi?

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce a văzut fotografiile de Crăciun cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noua lui iubită și cea care îl va face tătic pentru a treia oară. 


Sexy-impresara a fost vizibil deranjată de atitudinea antrenorului și a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj tranșant. În plus, Anamaria Prodan i-a dat și o poreclă fostului ei partener, spre amuzamentul tuturor. 


Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au stat până acum departe de lumina reflectoarelor, dar cu ocazia sărbătorilor de iarnă s-au gândit să își facă vizibilă relația de iubire prin intermediul unei ședințe foto. 


„Reghe limbă de aur face promisiuni și declarații amantei gură de aur. Ce romantic, ce decor de vis ce fericire vai de vai îl ia la mână pe limbă de aur gură de aur. Dacă facem comentarii,  câtă originalitate să copiezi ședința foto pe care soția limbuței de aur a făcut-o top acum 2 ani, trebuie să-i învățam să se îmbrace, să-i învățam cum se sta cu mâinile la poze că se tot întreabă pe video amândoi ce să facă cu mâinile. Grea viața de vedeta mai ales când te striga lumea gura de aur și pe tătăită … scuze reghe limba de aur ne facem timp și le organizam o ședința foto în decor adevărat de vis (urat). Îi învățam să stea natural în fata camerei , că ne pomenim că iese dragostea prin pori și ne inunda și facem și retuș la bărbița guriței de aur , dam cu multa acuarela pe piele să obținem o singura culoare a pielii  căci petele sunt și la propriu și la figurat. Aducem make up profesional ,haine adevărate de diva de aur luate pe măsuri nu așa că pe gard limba de aur trebuie să facă curat în conturi și în buzunare să scoată ce mai are că altfel e furtuna căci guriță de aur musca limbuta de aur imediat și da sângele pe nas ! glumim și noi de sărbători cu voi fără supărare căci dacă e cu supărare și nu avem simțul umorului nu ne interesează. Poate ședința foto o să iasă … dar copia rămâne toată existența doar o simpla copie și ședința foto …. poate dacă am ceva timp liber aranjata de fetele mele fabuloase și coordonata de băiatul meu de vis …o să semene dar niciodată nu o să răsară.  ps. Poate le aducem aminte lui limba de aur și gura de aur ( căci ne au interzis să le pronunțăm numele )că în fata unui copil trebuie să ai decenta ca părinte ( tata limba de aur ) și gura de aur …. trebuie să înțeleagă că aurul dacă este de 9 k nu este considerat bijuterie. Pamflet”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel