Anamaria Prodan, ținută spectaculoasă, la împlinirea vârstei de 50 de ani. Impresara are un corp de invidiat: „Așa da femeie”

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Pordan s-a fotografiat într-o ținută de infarct, la împlinirea vârstei de 50 de ani. 

Anamaria Prodan a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Cu această ocazie, impresara s-a fotografiat într-o ținută spectaculoasă, punându-și toți fanii pe jar. Îmbrăcată într-o salopeta din plasă, cu un body negru, Anamaria Prodan a stârnit imaginația bărbaților, da și invidia femeilor. 

Anamaria Prodan, ținută spectaculoasă, la împlinirea vârstei de 50 de ani

Fanii au complimnetat-o pentru felul în care arată și pentru faptul că renunță la orice inhibiție, deși a ajuns la vârsta de 50 de ani. 

„Wow. De 50 x Femeie Fantastica”/ „Femeie, ești un fenomen rar !!! La mulți ani sănătoși și frumoși ca tine !”/ „O POZA DE AUR ASA DA FEMEIE CU UN CORP DE NOTA 1000”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Cadoul perfect pentru Anamaria Prodan, la împlinirea vârstei de 50 de ani

În cadrul podcast-ului lui Viorel Grigoriu, Anamaria Prodan a mărturisit că își dorește să întâlnească un bărbat adevărat, care să fie alături de ea și să o susțină necondiționat. 

„ Mi-aș dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat! Dar un bărbat adevărat. Asta este ceea ce îmi doresc eu! În rest am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Vreau un bărbat adevărat! ”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcast-ului lui Viorel Grigoriu.

Anamaria Prodan va avea 300 de invitați la petrecerea de ziua sa de naștere

Anamaria Prodan a recunoscut că va avea peste 300 de invitația la petrecerea aniversară. De asemenea, impresara a precizat că va avea toate genurile de muzică, dar va predomina muzica românească. 

„ Va fi cu lăutari, păi, sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile! ”, a spus impresara din forbalul românesc.

Cum se menține Anamaria Prodan în formă

Anamaria Prodan a dezvăluit cum se menține în formă. Impresara a declarat că îi plac dulciurile, dar când începe să ia proporții, mănâncă salată de castraveți. 

„Îmi plac dulciurile, dar când pun pe mine, mănânc salată de castraveți două săptămâni. Cred că fiecare trebuie să facă ce simte. Fac sport, am momente când o lună nu mai am chef să mă duc. Și se vede imediat. Eu care trăiesc pentru a mânca”, mărturisea Anamaria Prodan în septembrie 2020, potrivit unica. 

„Am început foarte tare să am grijă de mine. Am început să slăbesc, am început să merg la sală. Mănânc normal, puțin, regulat. Mă apropii de 50 de ani, fetele sunt mari, băieții cresc și trebuie să fie mândri copiii mei de mine. Mănânc pește, salate, fructe de mare, câteodată carne, dar mănânc foarte puțin. Când sunt acasă, merg în fiecare zi la sală”, a mai declarat aceasta, în trecut.

„Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ghimbir, cu portocale, sucuri naturale”

„Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curățat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ghimbir, cu portocale, sucuri naturale. Aveam doi litri de suc [pe zi]. în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Și apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, mai declara Anamaria Prodan în trecut, potrivit sursei citate. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel