Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele. Ce declarație i-a făcut impresara soțului ei: "Cuvintele nu pot exprima dragostea"

Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, instagram

Sărbătoare mare în familia Aneimaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi și-au reînnoit jurămintele, iar cu această ocazie specială, impresara i-a făcut soțului ei și o declarație de dragoste.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit la Las Vegas, iar nunta a fost una la care alții doar visează. La 15 ani de când și-au jurat iubire până la moarte, cei doi s-au hotărât să își reînnoiască jurămintele. 

Sexy impresara a ales o rochie superbă, neagră, care i-a scos în evidență formele perfecte, dar și un buchet spectaculos de bujori albi.  De asemenea, și coafura a fost una spectaculoasă. Nici Laurențiu Reghecampf nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a ales un costum care i-a venit perfect.

Cu această ocazie, Anamaria Prodan i-a făcut soțului ei și o superbă declarație de dragoste.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel