Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dosare penale după ce s-au bătut. Cum a soluționat Poliția cazul de „violență în familie”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la Poliție, vineri seară, după ce s-ar fi luat la bătaie. 

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și  numărul de urgență 112, iar  fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția Snagov. 

 

 

Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan s-ar fi bătut, vineri, și au ajuns la Secția de Poliție din Snagov. Ambii se acuză reciproc și spun că celălalt a agresat.

 

Potrivit România TV, antrenorul ar susţine că soţia lui i-ar fi dat cu ceva în cap, în timp ce Anamaria Prodan ar spune că ea a fost lovită de Laurențiu Reghecampf. Polițiștii încearcă să lămurească situația.

Potrivit Știrile PRO TV, cei doi au ajuns la secție separat, fiecare cu mașina și cu șoferul lui, Mai mult, surse Știrile ProTV afirmă că pe chipul lui Laurențiu Reghecampf pot fi observate urme de violență.

 

Ar fi continuat scandalul și la secția de Poliție

 

Potrivit Antena 3, cei doi ar fi continuat cearta și la secția de Poliție. Mai mult, surse Antena 3 susțin că impresara le-ar fi declarat anchetatorilor că ar avea dovezi că Laurențiu Reghecampf ar fi lovit-o. 

"Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure.

După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în faţă, a încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.

M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare", ar fi declarat Anamaria Prodan la audieri, potrivit surselor Antena 3. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel