Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, confruntare în miez de noapte la Realitatea! Antrenorul s-a enervat și a ieșit din emisiune

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa instagram

Confruntare în premieră între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în plin scandal de divorț! Laurențiu Reghecampf a intervenit în direct, la Realitatea Plus, în emisiunea lui Laurențiu Botin după acuzațiile pe care fosta soție i le-a adus.

Laurențiu Reghecampf a intrat, în direct, și a spus că nu vrea să discute cu Anamaria Prodan, ci doar cu moderatorul emisiunii, Laurențiu Botin. 

„Era firesc să intre pe postul soției”, a zis, amuzată, Anamaria Prodan, acționar la „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”.

„Nu aș fi intrat niciodată în direct, la o emisiune, dar am vrut să zic adevărul. Vreau să vorbesc doar cu Laurențiu Botin. Cu tine, Anamaria, nu vreau să discut. Aș vrea să nu se mai discute despre viața mea privată în cadrul emisiunilor. (...) Toată viața mea îi voi purta respect fostei mele soții”, a spus Laurențiu Reghecampf. 

„Dacă aveai respect, nu făceai pictoriale de Crăciun cu amanta! Trebuia să faci poze cu al tău copil! Eu sunt patronul acestui post și am vorbit aici despre trauma copilului meu prin care trece din cauza ta și a amantei tale. Să îți fie rușine pentru ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani, să îți fie rușine pentru ce ai făcut copiilor tăi! Prin ceea ce faci, după ce ai făcut acest pictorial cu ea, nu faci altceva decât să câștigi ura copiilor tăi. Fata aceasta ne terorizează familia cu mii de mesaje, de trei ani încoace. 

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 dec 2021, 07:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience