Anamaria Prodan și copiii ei îl desființează pe Laurențiu Reghecampf: „E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf, instagram

Anamaria Prodan și copii ei nu vor să mai audă de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, în urmă cu câteva zile, după o căsnicie de 15 ani. După multe scandaluri și discuții în contradictoriu, cei doi nu mai sunt, în sfârșit, soț și soție. Acum, impresara susține că ea și copii săi nu vor să mai audă de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și copii ei nu vor să mai audă de Laurențiu Reghecampf

„Pentru toți a murit. Ca să poți să ai inima să spui așa ceva, când aceste două fetițe te-au divinizat, au deschis ochii pe tine și te-au susținut cu toată forța lor și, oriunde mergeau, când cineva spunea ceva, că și ele au trăit episoadele astea, nu numai eu... E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”, a spus aceasta, în cadrul unui podcast.

„Atât timp cât, în trei ani, nu l-a căutat, nu l-a ajutat.

A strigat sus și tare că i-a plătit școala și trei rate la mașină, n-ai cum să fii părinte. Să nu te intereseze niciodată, copilul are nevoie de benzină, mașină, haine, bani, nu?

Păi, când i-a fost mai greu, nu a fost lângă el. De fiecare dată când a venit acasă, a făcut câte un scandal, băut. Și ce să învețe de la el?”.

Anamaria Prodan a încercat să repare căsnicia cu antrenorul

Anamaria prodan a recuoscut că a încercat să salveze căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, însă totul a fost în zadar. 

„Stăteam cu Laurențiu de vorbă și spuneam « Te rog, oprește-te! Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc ». A ieșit Gigi Becali și a pus capac. Când a ieșit Gigi Becali și a spus «Are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri, ia banii familiei ». E alta (n.r. fostă parteneră de-a lui Reghecampf).

Și amanta râdea, și povestea, și arăta poze și nenorociri la toată lumea. Și, atunci, i-am spus «Ai grijă, că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți! ».

Tu erai Laurențiu Reghecampf, erai soțul Anamariei Prodan. Aveai două fete de se învârteau după soare, aveai un băiat minunat, aveai un băiat mare, din prima căsătorie, la fel. Tu trebuia să fii stâlpul acestei familii. Cum să cobori tu la asemenea mizerii? Cum să te uiți și să mai iei și banii copiilor.

S-a îmbolnăvit mama, am fost în Cuba cu mama mea, am fost peste tot, să o salvez. Iar s-a văzut liber”, a mai spus aceasta.

Anamaria Prodan a rămas cu numele de Reghecampf

Deși nu mai formează un cuplu, Anamaria Prodan și-a dorit să păstreze, în continuare, și numele de Reghecampf, datorită faptului că toată lumea o recunoaște în acest fel. În timp ce fostul ei soț nu a fost de acord cu această decizie, instanța a hotărât că impresara poate purta și după divorț acest nume, în ciuda dorinței antrenorului. 

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel