Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la mormântul mamei sale: „Ești viața mea toată”

Data publicării:
Mormântul Ionelei Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mormântul Ionelei Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan încă nu poate trece peste pierderea mamei ei. Artista s-a stins din viață în urmă cu trei ani. 

Chiar dacă face naveta între România și Emiratele Arabe, acolo unde soțul ei este antrenor, Anamaria Prodan nu uită să treacă pe la mormântul mamei ei atunci când este în țară. Impresara încă simte profund lipsa mamei ei.

La mijlocul lunii aprilie, Ionela Prodan împlinește trei ani de câns s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în sufletul fiicei sale. Aceasta a fost la mormânt și a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. 


„Ești viața mea toată și știu că de unde ești mă veghezi și mă aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără margine, mama mea dragă”, a scris Anamaria Prodan în dreptul unei fotografii de la mormântul Ionelei Prodan. 

 

Mesajul impresarei prin care anunța, în urmă cu trei ani, moartea Ionelei Prodan:

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!”, a scris Anamaria Prodan. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel