Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la aproape 30 de ani de la moartea tatălui său: "Vorbesc cu el în fiecare zi"

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, instagram

Anamaria Prodan a făcut mărturisiri dureroase despre tatăl său la aproape 30 de ani de când acesta a murit.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai apreciate impresare din lumea fotbalului. Soția lui Laurențiu Reghecampf a demonstrat cu fiecare ocazie că este o femeie puternică, în ciuda tuturor greutăților pe care le-a avut de traversat. Cele mai grele momente pe care le-a trăit Anamaria Prodan au fost marcate de moartea părinților.

Anamaria Prodan, în lacrimi la aproape 30 de ani de la moartea tatălui său

Invitată în emisiunea "40 de întrebări", Denise Rifai, prezentatoare emisiunii a întrebat-o care a fost cel mai greu moment, după ce tatăl ei a decedat.  Cu durere în suflet și ochii în lacrimi, Anamaria Prodan a mărturisit că îi este extrem de greu fără tatăl ei și că nici acum nu îi vine să creadă că nu mai este printre noi.

”Întotdeauna și în ziua de azi. N-am conștientizat că nu mai e nici în ziua de azi, a fost idolul vieții mele. Am avut momentul acela că n-am fost lângă el când s-a întâmplat pentru că eram în haousul din viața mea. Știu că nu există numărul 2, există doar numărul 1. Vorbesc cu el în fiecare zi și îi explic că sunt numărul 1!” a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii "40 de întrebări".

Mama Anamariei Prodan a murit în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, Anamaria Prodan avea să treacă încă un moment dureros, după ce Ionela Prodan, mama impresarei, s-a stins din viață în urma unui unui stop cardiorespirator.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel