Anamaria Prodan sare DIN NOU în apărarea soțului ei: „Amante, prostituate, beții îi sunt străine”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan nu mai poate suporta comentariile negative la adresa soțului ei. Ce le-a transmis impresara celor care aduc acuzații grave familiei sale. 

Scandalul dintre Anamaria Prodan și cei care îi atacă familia nu pare că se va termina prea curând. Impresara nu mai poate suporta comentariile negative care vin la adresa soțului ei, așa că nu ezită să îi ia apărarea bărbatului care o face fericită de 13 ani încoace.

Anamaria Prodan a postat un mesaj tranșant pe pagina ei de Instagram acolo unde i-a luat din nou apărarea soțului ei, Laurențiu Reghecampf.

„Ce urât… în sport decența și respectul trebuie să domnească! De asta suntem unde suntem! Păcat! Reghecampf este nr 1! Amante, prostituate ,beții îi sunt străine! Dar cui îi pasă de așa ceva? Gura lumii nici pământul nu o astupă! Prostituate sau amante au oamenii mici și fff slabi! Niciodată soțul meu nu a avut așa ceva. Le detestă! A ridicat generații de fotbaliști și i-a învățat că familia este cel mai sfânt și frumos lucru de pe pământ!!! Soțul meu este cel mai puternic bărbat! Cel mai mândru bărbat! Cel mai bun tată din univers! Tati noi te iubim enorm îti urăm bafta multă, ești prea mare să te uiți în stânga și în dreapta! Te iubim soarele nostru”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.  


Înaintea meciului Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Junior a adus cuvinte jignitoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „În ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, sunt acuzaţiile dure lansate de Adrian Mititelu Jr.”, conform gsp.ro.

În luna iunie a acestui an, Laurențiu Reghecampf făcea câteva declarații șocante. Chiar după ce el și soția lui își reînnoiseră jurămintele, acesta a anunțat că vor divorța. Încă de la acel moment, Anamaria Prodan a făcut tot posibilul pentru a demonstra presei că declarațiile făcute de Reghecampf au fost spuse în glumă.

 

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc” a declarat la acea vreme Laurenţiu Reghecampf, potrivit FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel