Anamaria Prodan s-a pozat aproape goală. Cât de bine arată impresara la 48 de ani /FOTO

Data publicării:

Anamaria Prodan vrea să îl întoarcă acasă cu orice preț pe Laurențiu Reghecampf. Cum s-a pozat sexy-impresara, chiar acum când este în pragul divorțului?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf traversează cea mai grea perioadă din toată căsnicia lor. După ce antrenorul a anunțat divorțul în urmă cu lună de zile, sexy-impresara a făcut tot posibilul să le demonstreze tuturor că lucrurile stau cu totul diferit. 


Apropiați ai cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au oferit noi detalii despre mariajul celor doi. 


„Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic”, au spus surse apropiate familiei Reghecampf pentru playsport.ro.

 
Anamaria Prodan are termen până în luna septembrie pentru a accepta divorțul. Altfel, Laurențiu Reghecampf va apela la instanță. 


„Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul. Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă”, a declarat aceeași sursă. 


Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o fotografie care a încins tot internetul. 


Sexy impresara s-a fotografiat aproape goală și a ridicat temperatura din termometre.


„Când ești la înălțime toată viața, ești obligată să rămâi la înălțime toată viața”, a scris Anamaria Prodan pe Instagra, în dreptul fotografiei în care apare doar într-un body nude. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel