Anamaria Prodan, Revelion de lux, alături de un tânăr misterios: „Dacă nu arătați ca Tudor, sunteți măscărici”. Cine este bărbatul cu care s-a afisat sexy impresara

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan a rupt gura târgului în noaptea de Revelion, când s-a afișat la brațul unui tânăr misterios.  

Anamaria Prodan a  petrecut Revelionul în Dubai, alături de mai mulți prieteni, printre care și Tudor, tânărul misterios la brațul căruia s-a și fotografiat. 


„La cumpana anilor, multumind Divinitatii pentru darurile cu care m a binecuvantat, sa recunosc ca:

 este trist atunci cand raceala, indiferenta si rautatea se instaleaza in sufletele oamenilor iar acestia uita sa mai fie oameni;

 respectul si bunul simt au devenit flori rare iar mastile ascund fetele dar nu si caracterele;

 atunci cand e nevoie de solidaritate, generozitate si intrajutorare umana, unii uita ca roata vietii se poate intoarce cand te-astepti mai putin;

dezamagirile ne invata ca increderea nu trebuie oferita oricui dar nu trebuie sa ne afecteze curajul, optimismul si sperantele;

 nu facem bine pentru a fi aplaudati ci pentru sufletul si credinta noastra.

Raiul si Iadul se gasesc, prima data, pe Pamant, printre oameni.
Depinde si de noi unde alegem sa traim!
*Pentru ca fiecare om isi traieste alegerile!*
Indiferent de pierdem sau de castigam avem datoria de a lupta cu speranta nestirbita de a fi bine!

Iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii în Noul An!
Multi ani binecuvantati va ureaza, cu aleasa pretuire si statornică prietenie, ANAMARIA PRODAN”, a scris vedeta în dreptul unui set de imagini în care apare la braț alături de misteriosul bărbat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Cine este bărbatul misterios


Potrivit Spynews, tânărul misterios se numește Tudor Oros și locuiește de șapte ani în Duba. A studiat în Marea Britanie, fiind un antreprenor de succes, dar totodată și director executiv care conduce tot grupul de firme Carfax Education, locate în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

Mai mult decât atât, are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn, afacere în care este implicată și Anamaria Prodan, ca investitor și partener. 

 

Tudor Oros, relație cu o artistă

 

Nu se cunosc detalii despre statutul amoros al bărbatului, însă, pe rețelele de socializare, acesta are o serie de imagini în compania unei artiste ucrainence, Kseniya, cu care în 2020 a și ajuns în fața altarului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tudor Andrei Oros (@tudororos)

 

 

Pe de altă parte, frumoasa Kseniya nu are pe profilul ei nicio imagine alături de Tudor Oros, semn că relația lor scârțâie. Mai mult, după ce tânărul s-a afișat pe Instagram alături de celebra Anamaria Prodan, Kseniya a postat un mesaj în care se arată dezamăgită de anul 2021. 

„Anul trecut mi-a arătat realitatea și adevărata față a oamenilor. 2022 va fi extraordinar”. a scris tânăra în dreptul unei imagini în care se poate observa cum își bea scucul de roșii deasupra Dubaiului. 

 

 

Ce spunea Anamaria Prodan despre posibilitatea de a-și reface viața

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, după ce antrenorul Universității Craiova și-a găsit fericirea în brațele unei femeie în vârstă de 29 de ani. 


Chiar dacă Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul în urmă cu câteva luni, sexy impresara a încercat să îl aducă înapoi acasă și mult timp a susținut că antrenorul doar o făcut o glumă atunci când a vorbit despre despărțire. 

Laurențiu Reghecampf se pregătește acum să devină tată pentru a treia oară alături de Corina Bilcon. 


Anamaria Prodan spune că nu își va vorbi niciodată soțul de rău și îi dă posibilitatea să aleagă ce vrea să facă mai departe cu viața lui. Într-un interviu acordat celor de la PROSPORT, impresara a dezvăluit ce calități trebuie să aibă bărbatul care îi va cuceri inima în viitor. 


„Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitor de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului. Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor care l-a urcat pe culmile succesului. Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă”, a spus Anamaria Prodan pentru prosport.ro. 

 

Carmen Harra, previziuni despre viitorul Anamariei Prodan

 

Ce-i rezervă destinul Anamariei Prodan


În urmă cu câteva luni, Carmen Harra a declarat pentru impact.ro că vede o mare fericire la orizont în viața Anamariei Prodan. Aceasta afirmă că sexy impresara își va reface viașa alături de un partener mai tânăr. Nu se știe însă dacă vor ajunge și la căsătorie. 


„Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața, își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii.


Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică, va depăși cu bine situația. În fața karmei nu poți face nimic să o oprești când te-a lovit. Vorbim în acest caz de karme nerezolvate, moștenite din vieți anterioare. Dacă se rezolvă, karmele nu se mai repetă. Însă karmele nerezolvate se repetă la nesfârșit, inclusiv în viețile viitoare.

Ei s-au mai întâlnit, s-au mai confruntat și în vieți anterioare, dar n-au înțeles cum să-și rezolve karma și aceasta se tot repetă. Șansa lor este să-și rezolve karma într-o viață viitoare', a declarat Carmen Harra pentru Impact.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel