Anamaria Prodan regretă despărțirea de Laurențiu Reghecampf: Să nu uiți niciodată că te iubim

Data publicării:
sursă foto: Anmaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: sursă foto: Anmaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că în timpul procesului de divorț comunica prin mesaje cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt principalul subiect de discuție pe primele pagini, de foarte mult timp. Aflați în plin proces de divorț, cei doi au scos la iveală foarte multe lucruri unul despre celălalt, de când s-a aflat de infidelitatea celebrului antrenor. Totuși, Anamaria Prodan spune că nu-și urăște fostul soț și că va avea mereu sentimente față de el. Aceasta a dezvăluit și faptul că în timpul procesului de divorț, cei doi își scriau mesaje.

"Când m-a văzut la tribunal, nu putea să se uite la mine. L-am luat eu mai tare și apoi ne-a bufnit râsul pe amândoi. Doi oameni care se urăsc nu râd unul cu celălalt. Pentru că nu puteam să vorbim în sala de judecată, îi scriam: „Să nu uiți niciodată că te iubim enorm'. Îi trimiteam, el se uita și râdea. Cred că trebuie să se termine frumos, oricum ar fi", a declarat ea în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit viva.

Ce mesaj i-a scris Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf

"Încă mai am cumva o răutate așa, care e omenească. Dacă eram perfectă, eram Dumnezeu, dar pe urmă îmi dau seama și să știi că îi scriu înapoi: „Tati, orice ai fi făcut, încearcă să te îndrepți, încearcă să găsești drumul bun pe care tu îl meriți, că tu ești un om bun în esență", a continuat ea.

Cei doi comunică doar prin email-uri

Laurențiu Reghecampf își contactează fosta soție doar prin intermediul mesajelor de pe mail, a mai dezvăluit impresara. Totuși, Anamaria Prodan este sigură de faptul că fostul ei partener de viață se va întoarce în familie, pentru că îi leagă sentimente prea mari de dragoste.

"E o frustrare foarte mare, pentru că am construit ceva uriaș împreună și a dărâmat singur singurel totul. Astăzi, de exemplu, i-am trimis un mail, că vorbim numai pe mail, nu mai are voie să vorbească cu familia. Când am văzut pe ziar poza cu mine si trei copii de mână și el cu toată presa în jurul lui, i-am scris: „Uită-te ce ai făcut tu din familia asta'. O să cadă pe capul nostru, pentru că o să se întoarcă la noi, pentru că ne iubește de leșină", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel