Anamaria Prodan, reacție ULUITOARE după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul

Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, instagram

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează. Antrenorul a fost cel care a făcut a făcut anunțul. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se despartă, mai ales că în urmă cu doar două săptămâni și-au reînnoit jurămintele după 13 ani de mariaj. Antrenorul a fost cel care a făcut anunțul. 


„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc” a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit FANATIK.

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit la Las Vegas în anul 2008 și au un băiețel minunat împreună. După 15 ani de iubire, cei doi s-au hotărât să își reînnoiască jurămintele și au organizat o petrecere de lux. Sexy impresara a strălucit toată noaptea și a atras toate privirile cu o rochie neagră care i-a pus în evidență formele perfecte. 

 

Chiar dacă au avut o petrecere cu fast și s-au distrat de minune, iată că cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Anamaria Prodan a avut chiar și un mesaj emoționant pentru soțul ei.

 

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf, de acum două săptămâni. 


Anamaria Prodan a oferit și ea primele declarații despre anunțul făcut de soțul ei și a izbucnit în râs: “Se vede că suntem cel mai tare și mai puternic cuplu din țara asta”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro. 

 

Citește și: BOMBA anului. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf DIVORȚEAZĂ: „Da, e adevăratBOMBA anului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel