Anamaria Prodan, reacție dură la adresa Silvanei Peng, mama Asianei. ''Cuscra'' lui Laurențiu Reghecampf i-a adus acuzații grave impresarei

Data publicării:
Anamaria Prodan, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, foto Instagram

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa Silvianei Peng, ''cuscra'' lui Laurențiu Reghecampf, după ce aceasta a acuzat-o că a despărțit și ea o familie în urmă cu 13 ani.

Un nou scandal a luat amploare în showbizul românesc. Anamaria Prodan a răbufnit după ce, mama Asianei, fata care se iubește cu Luca Reghecampf,  fiul cel mare al lui Reghecampf, a acuzat-o pe sexy impresară că și a fost în rolul Corinei Caciuc, asta după ce în urmă cu 13 ani Anamaria Prodan l-ar fi despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta lui soție, Mariana Pfeiffer.

Extrem de activă pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa Silvianei Peng. Impresara a declarat că Silvana Peng nu cunoaște situația de acum 13 ani dintre ea și Laurențiu Reghecampf și că ea nu a despărțit pe nimeni.

''Doamna Peng mă confundă! Probabil a stat în China și nu știe situația lui Reghe de acum 13 ani. Tăntălăul meu soț urla în gura mare că am învățat-o pe doamna Peng să-l facă de râs! Eu ca mamă nu-s de acord cu ce face Reghe! O fată crescută în cultura chinezească nu are cum să stea în lumea lui Reghe, nu are cum să stea lângă așa ceva sau să fie asociată cu așa ceva'', a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

 

Soacra lui Luca Reghecampf, reacție dură la adresa iubitei antrenorului

 

Silvana Peng a avut o reacție acidă la adresa iubitei antrenorului, Corina Caciuc.  Într-un interviu, femeia a declarat că nu este de acord cu ea.

„După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?​”, a povestit Silvana Peng, pentru Fanatik.

 

Cu toate astea, Silvana Peng nu a uitat-o nici pe Anamaria Prodan și a făcut câteva acuzații la adresa acesteia,

„Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, amantele, femeile și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri. Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva! Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc! A uitat probabil că a despărțit o familie!”, a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.

 

Asiana Peng, primele declarații, după ce mama ei i-a adus acuzații dure Corinei Caciuc

 

Iubita lui Luca Reghecampf a mărturisit că nu se aștepts ca mama sa să facă asemenea declarații.

”Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pemtru a ne fi bine. Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează.”, a declarat Asiana Peng pentru ProSport.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel