Anamaria Prodan, primele declarații după ce au apărut fotografii cu ea GOALĂ: „Cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit” /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan a oferit primele declarații după ce fotografiile cu ea goală s-au viralizat pe internet. Cine ar fi trimis acele imagini cu sexy-impresara?

Anamaria Prodan trece prin clipe de coșmar după ce în mediul online au apărut fotografii cu ea goală. Imaginile sunt realizate chiar de ea, cu telefonul mobil în fața unei oglinzi. Anamaria Prodan susține că aceste fotografii în care apare goală, au fost făcute pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf, după un antrenament la sală. 


Sexy-impresara susține că nu poate crede că antrenorul ar fi cel care a distribuit acele fotografii compromițătoare, dar va avea grijă ca persoana care a făcut acest lucru teribil să plătească pentru asta. 


”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan pentru Spynews.ro

 


Anamaria Prodan presupune că amanta soțului ei, Corina Caciuc ar fi fost cea care a publicat pe internet fotografiile cu ea dezbrăcată. Impresara spune că oricine ar fi făcut acest lucru va plăti legal pentru fapta sa și deja a pornit un demers cu avocații ei. Anamaria Prodan nu are de gând să lase lucrurile așa. 

Anamaria Prodan susține că acele fotografii le avea doar soțul ei, pe telefonul mobil, iar persoana care le-ar fi distribuit, ar fi din cercul de apropiați ai antrenorului. Sexy-impresara vrea cu orice preț să își facă dreptate, mai ales că în 49 de ani, așa cum spune ea, nu a fost niciodată pusă într-o situație ca aceasta. 


”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai adăugat sexy impresara.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel