Anamaria Prodan, primele declarații despre scandalul momentului. Ce spune impresara despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: "Niciodată nu am știut...."

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit ce se întâmplă între ea și soțul ei.

Anamaria Prodan a rupt tăcearea și a spus adevărul despre relațiea ei cu Laurențiu Reghecampf. Declarațiile impresarei vin după ce încă soțul ei a confirmat că a depus actele de divorț. Dis-de-dimineață, impresara a făcut o postare pe rețelele de socializare în care îl apără pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Recent, Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre ce se întâmplă între ea și soțul ei.

„Am văzut și noi aseară declarația din ziar a soțului. Ne-a citiit-o un prieten drag în direct așa, fiindcă atunci apăruse, de câteva secunde. Sinceră să fiu niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Nu știm adevărul. Toată familia este puțin bulversată pentru că nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna, dar o să le descurc încet încet. Încă mai am niște oameni foarte adevărați care țin la mine și știu în 17 ani cam cât am luptat”, a declarat Anamaria Prodan pentru un post de televiziune.

 

Aceasta a mărturisit că și-a apărat întotdeauna soțul și familia, dar nu s-a gândit niciodată că se va ajunge aici și că ar fi vreodată vorba de vreo femeie. Totodată, Anamaria Prodan a mărturisit că nu își va vorbi niciodată soțul de rău și că de-a lungul timpului probabil și ea a făcut anumite greșeli.

„El este tatăl copilului meu, niciodată nu am să vorbesc urât de tatăl copilului meu, e ca și cum aș vorbi urât de mine și de copiii mei. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, nu am fost foarte atentă”, a mai spus impresara.

 

Anamaria Prodan a mărturisit faptul că cel mai afectat de situația actuală este Laurențiu Reghecampf Junior, care nu poate lua legătura cu tatăl său.

„El suferă cel mai tare pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el”, a adăugat Anamaria Prodan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel