Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că se iubește cu un milionar din Abu Dhabi: „Nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic. Sunt încă măritată”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a avut o primă reacție după ce s-a zvonit că are o nouă relație, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț, însă antrenorul sre deja o nouă relație, de la care așteaptă și un copil. De când s-au despărțit, Anamaria Prodan s-a afișat cu mai mulți bărbați, însă vedeta susține că sunt doar oameni prieteni de afaceri. Mai mult decât atât, recent au apărut tot mai multe speculații conform cărora impresara și-ar fi făcut o nouă relație cu un milionar din Abu Dhabi.

Sătulă de toate aceste informații, Anamaria Prodan a ținut să clarifice cum stau lucrurile. Aceasta a mărturisit că este îndrăgostită, dar nu este într-o relație. Totodată, aceasta a ținut să precizeze că nu este vorba de o nouă persoană în viața ei.

„Domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru” „M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul – sunt îndrăgostită.

Sunt îndrăgostită de copiii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea. Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi.

 

Cât despre domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan pentru România TV.

 

 

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că nu își mai vizitează copiii

 

 Impresara a declarat că este dezamăgită de faptul că antrenorul nu mai comunică deloc cu copiii săi. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a mărturisit că, deși nu se aștepta ca soțul ei să facă asemenea alegeri, îi respectă deciziile.

''El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale. Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui'', a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel