Anamaria Prodan: Pentru mine, el e omul anului 2022. Ador să vorbesc zeci de ore cu el. Îl ascult fără să știu când trece timpul. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului

Data publicării:

Pentru Anamaria Prodan a fost anul schimbărilor.

Anamaria Prodan a avut un an plin de evenimente în plan personal, dar și profesional  - de la scandalul cu Laurențiu Reghecampf, la intrarea în politică. În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a aniversat jumătate de secol. „Când mă uit în oglindă, zâmbesc și sunt fericită căci știu că am făcut fiecare pas din viața mea perfect”, ne-a zis impresara.

Întrebată cine este omul anului în viziunea ei, Anamaria Prodan ne-a zis: „Pentru mine, omul anului este Francisc Tobă, deputat APP. Este un om minunat de la care am învățat enorm de multe lucruri. Ador să vorbesc zeci de ore cu el. Îl ascult fără să știu când trece timpul. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului! O prestanță incredibila. Un om și un caracter incredibil”.

A împlinit 50 de ani în urmă cu câteva zile

„La 50 de ani arăt ca la 30 de ani și sunt mândră de acest lucru. Când mă uit în oglindă, zâmbesc și sunt fericită căci știu că am făcut fiecare pas din viața mea perfect. Sunt o femeie demnă, așa cum am învățat să fiu de la părinții mei. Mă simt minunat”, a mai spus Anamaria Prodan pentru DC News.

Anamaria Prodan, agentul FIFA care a făcut al doilea cel mai important transfer din istoria României și a Belgiei, a intrat în politică. Impresara și realizatoarea TV s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu, Alianța pentru Patrie (APP).

În urma conflictului cu fostul soț din stradă, a ajuns la poliție și la spital, aducându-i acestuia mai multe acuzații. Din acel punct, Anamaria Prodan a decis sa lupte pentru drepturile femeilor și să pună limite în comportamentul bărbaților, așa că a acceptat sa facă parte din APP (Alianța Pentru Patrie).

„Niciodată nu este prea târziu pentru schimbare. Mai ales în politică. Cred în schimbare. România încă mai are o șansă! Noi suntem viitorul acestei țări alături de copii! Eu sunt omul schimbării. Și eu am să aduc schimbarea în bine”, ne-a mai zis Anamaria Prodan.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel