Anamaria Prodan, o nouă plângere din partea lui Laurențiu Reghecampf: Ne e milă de el

sursă foto: Anmaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: sursă foto: Anmaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan a primit o nouă lovitură din partea celebrului antrenor, chiar după ce aceștia au ieșit din sala de judecată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit pe 4 aprilie, la Judecătoria Buftea, unde a avut loc a doua înfățișare în procesul de divorț. Chiar dacă impresara își dorește ca totul să se termine cât mai repede, iar divorțul să fie pronunțat cât mai curând, aceasta a primit o nouă lovitură, din partea soțului ei. Chiar după ce a ieșit de pe ușile sălii de judecată, Reghecampf s-a dus direct la secția de poliție, pentru a depune o nouă plângere. 

"Am fost anunțată că Reghe a depus azi o nouă plângere la Secția 2 de poliție. Mare îți e Grădina, Doamne! Ne e milă de el.", a scris Anamaria Prodan, pe instastory.

Anamaria Prodan a venit la proces, împreună cu copiii

Impresara nu s-a afișat singură la proces, ci însoțită de Sara, fiica ei din căsnicia anterioară, și de Bebe, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Nici antrenorul nu s-a lăsat mai prejos, venind însoțit de fiul său, Luca. Acesta ar fi trecut pe lângă copiii săi, fără să-i bage în seama, și a intrat direct în sala de judecată.

„Noi îl cunoaștem foarte bine, el este într-un hău, într-o gaură foarte adâncă. El își va da seama despre toate lucrurile astea. Toată lumea ne spune că este foarte târziu. Toți prietenii ne spun: Ana, vezi că o să vină la un moment dat. Noi știm că o să vină. Noi știm că o să i se facă dor. N-are cum să nu iubească. Nici noi nu putem să spunem că nu-l iubim. L-am iubit dumnezeiește pe el. El a fost soarele familiei noastre. Ce a putut să facă el din viața lui, asta nu o să înțelegem noi niciodată”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit ProTV.

"L-aș întreba pe tata de ce a ales calea asta"

Fiul cel mic al cuplului s-a arătat a fi foarte dezamăgit de tatăl lui, mărturisind faptul că îi duce dorul lui Laurențiu Reghecampf.

"De când sunt mic a fost cu mine și n-am cum să uit de el. Încă mi-a dor de el, să vină la mine, dar vă dați seama...mie îmi plăcea cel mai mult când venea la meciuri și îmi zicea unde ai trebuie să progresez, unde sunt mai slab, unde sunt mai bun, alea sunt lucrurile de care îmi este mie cel mai dor. Niciodată nu m-am gândit că ar face asta, dar mereu ești surprins în viață. El nu a vrut să facă pasul spre împăcare, deci am renunțat la un moment dat. Am încercat de câteva ori și când îți dai seama că nu vrea, n-ai ce să faci, trebuie să lași speranța. L-aș întreba pe tata de ce a ales calea asta.", a declarat Bebeto, pentru PrimaTV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 apr 2022, 11:02 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience